Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Έκρηξη σε αυτοκίνητο στο κέντρο της Αθήνας – Επιβάτης ο Λουκάς Παπαδήμος

Η έκρηξη σημειώθηκε την στιγμή που επιβιβαζόταν στο αυτοκίνητό του ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος στη συμβολή των οδών Μάρνη και Γ΄Σεπτεμβρίου. Εκείνη την στιγμή φαίνεται πως ο πρώην πρωθυπουργός άνοιξε μία επιστολή που είχε μαζί του με αποτέλεσμα να σημειωθεί έκρηξη και να τραυματιστεί τόσο εκείνος όσο και άλλα δύο άτομα.
Στην περιοχή επικράτησε πανδαιμόνιο, σύντομα έφτασαν δεκάδες περιπολικά και ασθενοφόρα που παρέλαβαν τους τραυματίες και τους μετέφεραν στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός.
Ο Λουκάς Παπαδήμος έχει εισαχθεί και χειρουργείται στην κοιλιακή χώρα. Ο κ. Παπαδήμος φέρεται να έχει τραυματιστεί και στα πόδια στα χέρια και την κοιλιακή χώρα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο πρώην πρωθυπουργός έχει υποστεί εισπνευστικό έγκαυμα και οι γιατροί έκριναν επιβεβλημένη τη μεταφορά του σε μονάδα εντατικής θεραπείας.
Σύμφωνα με τις πρώτες εικόνες το αυτοκίνητο έχει υποστεί μεγάλες ζημιές. Επίσης, υπήρχε και συνοδευτικό αυτοκίνητο. Το σημείο έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ επιτόπου έχουν σπεύσει 4 πυροσβεστικά οχήματα.

“Άκουσα μία πολύ δυνατή έκρηξη. Είδα ανθρώπους με αίματα”
«Ενώ πήγαινα με τη μηχανή μου και κατευθυνόμουν προς την 3ης Σεπτεμβρίου άκουσα μία πολύ δυνατή έκρηξη και ξαφνικά κόσμο να τρέχει προς 3ης Σεπτεμβρίου και Μάρνη. Φοβήθηκα να πλησιάσω πολύ κοντά, αλλά είδα από απόσταση ένα σκούρο αυτοκίνητο με εμφανή τα σημάδια έκρηξης. Αργότερα πλησίασα περισσότερο και είδα τραυματισμένους ανθρώπους, πλημμυρισμένους στα αίματα».
Αυτά τόνισε πριν από λίγη ώρα στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο αυτόπτης μάρτυρας Α.Κ, εμφανώς σοκαρισμένος από την έκρηξη που άκουσε από απόσταση.
Δηλώσεις Τζανακόπουλου
“Σε σταθερή κατάσταση ο κ. Παπαδήμος και οι άνδρες της ασφάλειας του”, όπως μόλις δήλωσε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος. “Ο πρωθυπουργός είναι ενήμερος, η ΕΛ.ΑΣ. θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να έχουμε άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης”, συμπλήρωσε.
Ο φάκελος περιείχε πυρίτιδα από βεγγαλικά, πράγμα που παραπέμπει στους φακέλους που είχαν στείλει στο παρελθόν οι Πυρήνες, σε πολιτικά πρόσωπα.

google page rank