Από νωρίς όλα ήταν έτοιμα με τους ανθρώπους του δήμου να αγωνιούν για τις καιρικές συνθήκες. Λίγο πριν αρχίσει η γιορτή άρχισε να βρέχει με αποτέλεσμα κάποιοι να αποχωρήσουν ενώ άλλοι έμειναν με τις ομπρέλες ανοικτές..Τελικά ο καιρός έκανε το χατήρι όλων και πλήθος κόσμου που ήρθε από όλο τον νομό απόλαυσε  χέλια και ψάρια που προσφέρθηκαν. Το κέφι απογειώθηκε όταν οι καλλιτέχνες του Ρεμπέτικου τραγουδιού Μαριώ και Λάμπρος Καρελάς όταν ξεκίνησαν το πρόγραμμα τους.
                 
Η γιορτή συνδιοργανώθηκε από το Πνευματικό Κέντρο και την Κοινωφελή Επιχείρηση Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού και πραγματοποιήθηκε  στον πεζόδρομο της κάτω Αγοράς στο Μεσολόγγι
Συμμετείχαν οι σύλλογοι «Φίλοι της Λιμνοθάλασσας» και «Λαογραφικός Σύλλογος Μεσολογγίου» των οποίων τα μέλη βοήθησαν στην γιορτή ενώ την γιορτή άνοιξε το χορευτικό τμήμα Ευηνοχωρίου του Λαογραφικού Συλλόγου «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ» .
Η 1η γιορτή χελιού είχε μεγάλη προσέλευση επισκεπτών τα τοπικά εδέσματα ήταν όλα εξαιρετικά και η καταπληκτική φωνή της Μαριώς διασκέδασε τους επισκέπτες.Αν ο καιρός ήταν εξαρχής καλός σίγουρα οι επισκέπτες θα ήταν δεκαπλάσιοι.
Συγχαρητήρια για την εξαιρετική εκδήλωση και θα ήταν ευχής έργο να υπάρχουν και άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις όλο τον χρόνο.
onairnews.gr
xeliou10
giorti-xeliou11
giorti-xeliou2
giorti-xeliou3
giorti-xeliou4
giorti-xeliou5
giorti-xeliou6
giorti-xeliou7
giorti-xeliou8
giorti-xeliou9
giorti-xeliou1