Κυριακή 30 Απριλίου 2017

ΠΑΝΤΑΖΗΣ – ΚΑΫΜΕΝΑΚΗΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΟΥΛΑ;

Τα χέρια, λένε πληροφορίες, πως έδωσαν ο Φ.Κωστούλας και ο  επιχειρηματίας Απόστολος Πανταζής από τον Αστακό Αιτ/νίας για την πώληση της ΠΑΕ Παναιτωλικος.O A.Πανταζής θεωρούμε ότι ήταν απο του καταλληλότερους αφού  έχει επιτελέσει το μπασκετικό θαύμα με τον Αίολο Αστακού. Μια ομάδα που την ανέλαβε από τα τοπικά της Αιτ/νίας και σε τέσσερις σεζόν την ανέβασε διαδοχικές κατηγορίες, με αποτέλεσμα να είναι ένα βήμα από την άνοδό του στην Α1!
Ο  νεαρός επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης της εταιρείας Prometheus Maritime Ltd, δραστηριοποιείται διεθνώς με έδρα τo Λάγος της Νιγηρίας στη μεταφορά υγρών καυσίμων.

Ο Απόστολος Πανταζής το μεγαλύτερο διάστημα ζει στη χώρα της Αφρικής, διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον συντοπίτη του Γιάννη Καϋμενάκη του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος συμμετέχει όπως λέγετε μαζί με τον κ.Πανταζή στην αγορά της ΠΑΕ Παναιτωλικός και  με τον οποίο συνεργάζεται και επαγγελματικά.Μάλιστα άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα λένε ότι  εκείνος τον «έψησε» να μπει και στα ποδοσφαιρικά πράγματα, ενώ στο παρελθόν είχαν ενδιαφερθεί για την αγορά του λιμανιού στο Πλατυγιάλι, το οποίο με την ολοκλήρωση της Ιονίας Οδού αποκτά και πάλι στρατηγικό χαρακτήρα.
google page rank