Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΨΗΦΙΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΥ AKTIOY ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΧΤΕΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 21/12/2015

Την απομάκρυνση 9.500 τόνων απορριμμάτων των δήμων του Πύργου και της Αρχαίας Ολυμπίας πήρε απόφαση και υπέγραψε ο εκτελών χρέη γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Διονύσης Παναγιωτόπουλος, ως προσωρινή λύση στο πρόβλημα και την έστειλε.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την απόφαση, θα πρέπει να μεταφερθούν, μέσα σε χρονικό διάστημα έξι μηνών, 4.500 τόνοι απορριμμάτων από τον Πύργο στους ΧΥΤΑ Ακτίου - Βόνιτσας, Στράτου και Βλαχομάνδρας Ναυπάκτου, αφού πρώτα υπογραφούν οι σχετικές προγραμματικές συμβάσεις.
Συνεδρίασε χτες Δευτέρα 21/12/2015 το  Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας και ψήφισε ομόφωνα ΌΧΙ  στα σκουπίδια. 
Εμείς θέλουμε να επισημάνουμε πως και όχι που ψήφισε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας μπορεί και αναγκαστικά να φέρουν τα σκουπίδια, αν υπάρξει κοινή υπουργική απόφαση.
Η θετική εξέλιξη δηλαδή της άρνησης του Δήμου τουλάχιστον μπορεί να καθυστερήσει για αρκετό διάστημα την απόφαση  του Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης και να έχουμε κάποια άλλη εξέλιξη στο θέμα αυτό.



google page rank