Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

(ΜΕΡΟΣ Β ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ) ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η 1η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΝΙΤΣΑ

Μια πολύ όμορφη εκδήλωση η 1η Παράσταση Παραδοσιακών Χορών διοργανώθηκε την Κυριακή 12/7/2015 στην πλατεία της Βόνιτσας υπό την αιγίδα του κέντρου Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας και έλαβαν μέρος το Χορευτικό Τμήμα «Το Ανακτόριο» του Συλλόγου Γυναικών Βόνιτσας, «Ζορμπάς» Αγρινίου, Χορευτικό Τμήμα Εργατικού Κέντρου Άρτας, Πολιτιστικός – Χορευτικός Σύλλογος Πλαγιάς,και Ποντιακός Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου.
Μια όμορφη βραδιά που άνοιξε με τον χαιρετισμό της υπεύθυνης του χορευτικού του Ανακτορίου Έφη Μαλάμου και στη συνέχεια η πρόεδρος του Συλλόγου γυναικών κα. Ρένα Μπίζου.
Σε μια κατάμεστη από κόσμο πλατεία τα χορευτικά παρουσίασαν χορούς από πολλά μέρη της Ελλάδας και καταχειροκροτήθηκαν.
Στην συνέχεια έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών, ο Σύλλογος γυναικών έδωσε αναμνηστικά και δώρα σε όλα τα χορευτικά που έλαβαν μέρος. Τις απονομές έκαναν οι:
 ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Στούπας Θεόδωρος, ο Αντιδήμαρχος Πάντας Νικόλαος, ο Πρόεδρος του Κέντρου Μέριμνας και Ανάπτυξης Αποστολάκης Παντελής και ο πρόεδρος της Βόνιτσας Χασακής Χρήστος.
Επίσης από το Δήμο Ακτίου Βόνιτσας παραβρέθηκε και η Δημοτική Σύμβουλος Παναγιώτα Πανταζή.
Η βραδιά έκλεισε με παράθεση γεύματος στα χορευτικά με χειροποίητες πίτες και γλυκά από τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Βόνιτσας.

Τέτοιες εκδηλώσεις κρατούν τις παραδόσεις μας και μεταδίδονται στα παιδιά μας. 
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ:


 Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ 






ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΑΝΑΚΤΟΡΙΟΥ 




                         
ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΑΡΤΑΣ 



ΤΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΛΑΓΙΑΣ 



ΤΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 





ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ "ΖΟΡΜΠΑΣ" ΑΓΡΙΝΙΟΥ 










google page rank