Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

ΝΩΝΤΑΣ ΝΙΚΑΚΗΣ: ΠΡΩΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΕΚ ΒΟΝΙΤΣΑΣ- ΕΣΤΙΑ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

Γράφει: ο  Νώντας Νικάκης
Φωτο: Σταύρος Πάτσης
Ξεκίνησε δυναμικά το ΙΕΚ Βόνιτσας με την τελετή του αγιασμού στο αμφιθέατρο του ΕΠΑΛ   μέσα σε μια ευχάριστη  ατμόσφαιρα.
Ο καθιερωμένος αγιασμός έγινε από τον  πάτερ Χρήστο Βέττα  παρουσία  του   Δ/ντου κ.  Μπέλου των καθηγητών σπουδαστών και της Δημοτικής αρχής με επικεφαλής τον   Δήμαρχο κ   Γ.  Αποστολάκη  και τους αντιδημάρχους  κ Β. Σώζο και Ν. Τσακάλη.
Επίσης παρόντες ήταν και ο  Δ/ντης του  ΕΠΑΛ κ  Ν. Μπλετσος και ο αστυνομικός περιβάλλοντος Σταύρος Πάτσης και ο υπαξιωματικός πολεμικής αεροπορίας Γ. Βερύκιος.
Μετά το τέλος του αγιασμού ο πάτερ ευχήθηκε στους σπουδαστές καλή πρόοδο και το ΙΕΚ Βόνιτσας να γίνει εκπαιδευτικός προορισμός και άλλων σπουδαστών και από άλλες
Περιοχές.
Στη συνέχεια ο Δ/ντης ευχήθηκε να παρακολουθούν τα μαθήματα τους ανελλιπώς και να διευρύνουν στο υψηλότερο επίπεδο της γνώσεις των και τελειώνοντας ευχαρίστησε την δημοτική αρχή για την βοήθεια και συμπαράσταση που προσεφέρθη προκειμένου να στηθεί τις πρωίες μέρες το νέο εκπαιδευτικό ίδρυμα.
Ακολούθησαν δηλώσεις από τον κ Δήμαρχο ο οποίος συνεχάρη τον Δ/ντη κ Μπέλο για την προσπάθεια  που έκανε από την πλευρά του και τον δια βεβαίωσε ότι θεωρεί υποχρέωση του μαζί με την δημοτική αρχή να προσφέρουν ότι χρήσιμο και ωφέλιμο για τους σπουδαστές για την ομαλή λειτουργία του νέου εκπαιδευτικού ιδρύματος. Υπενθυμίζουμε ότι για το τρέχον εαρινό εξάμηνο θα λειτουργήσουν οι ειδικότητες
1.       Βοηθός βρεφονηπιοκόμου
2.       Τεχν μαγειρικής-αρχιμάγειρας.
Θεωρό ωφέλιμο για την διατήρηση του ΙΕΚ να σας πληροφορήσω οι για να λειτουργεί για πάντα θα πρέπει οι επιχειρήσεις  επαγγελματίες να στηρίξουν το ίδρυμα οσάκις θα ζητηθεί από τον Δ/ντη κάτι σχετικό με την εκπαίδευσή των σπουδαστών όπως πχ προσέφερε η επιχείρηση ΣΩΖΟΣ εντελώς δωρεών για δυο φορές την εβδομάδα, το χώρο της κουζίνας του ΗΟΤEL για να διδάσκονται τα εργαστηριακά μαθήματα.
Αυτά τα γνωρίζω διότι   εργάσθηκα πολλά χρόνια στο χώρο της επαγγελματικής εκπαίδευσής

Τέλος ζητήθηκε από τον αστυνομικ;o περιβάλλοντος  κ Πατση στον Δ/ντη για την επόμενη χρονιά να γίνουν οι ενέργειες μαζί με άλλες ειδικότητες που θα λειτουργήσουν να προταθεί και  το ΜΕΤΑΓΥΜΝΑΣΙΑΚΟ ΙΕΚ για την ειδικότητά "ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ" εκπαίδευση Προσωπικού Ασφαλείας (Άδεια Security). Σκόπιμο θα είναι οι ενδιαφερομένου να εκδηλώσουν ενδιαφέρον στο ΙΕΚ προκειμένου ο /Δ/ντης να ισχυροποίηση τα επιχειρήματα του και αυτό να το κάνουν σύντομα.
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ:










google page rank