Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Συνεχίζεται το Ιερό Προσκύνημα του Αγίου Ραφαήλ στην Κατούνα σήμερα τελέσθηκε Αρχιερατική θεία Λειτουργία κατά την οποία Λειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. ΚΟΣΜΑΣ..

Με ολοένα και αυξανόμενο ενδιαφέρον και ιδιαίτερη ροή προσκυνητών συνεχίζεται το προσκύνημα της Τιμίας Κάρας του Αγίου Ραφαήλ στην Κατούνα.
Η Τίμια Κάρα βρίσκεται  στον ενοριακό Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Κατούνας και η προσκύνηση γίνεται εν μέσω τελέσεως πλήθους Ιερών Ακολουθιών που αποτυπώνουν την ευλάβεια και την αγάπη των πιστών της περιοχής μας αλλά και από πολλά μέρη της Δυτικής Ελλάδος προς το πρόσωπο του θαυματουργού Αγίου Ραφαήλ.
Σήμερα το πρωί  Κυριακή 1 Φεβρουαρίου , τελέσθηκε Αρχιερατική θεία Λειτουργία κατά την οποία  Λειτούργησε  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. ΚΟΣΜΑΣ.
Τη σημερινή Θεία Λειτουργία  παρακολούθησε ο Δήμαρχος μας Γιώργος Αποστολάκης ο Αντιδήμαρχος Στούπας Θεόδωρος η γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίουκαι δημοτική σύμβουλος  Καρέλου Αθηνά, ο δημοτικός Σύμβουλος Καραμάνης Θωμάς, ο πρόεδρος της Κατούνας Καφρίτσας Θωμάς, ο πρόεδρος της Παλαίρου κ. Στάχτιαρης, ο πρώην δήμαρχος Μεδεώνος Τζαβαλάς Δημήτριος.
Λόγω της μεγάλης προσέλευσης του κόσμου, η Τίμια Κάρα θα αναχωρήσει αντί για σήμερα Kυριακή 1 Φεβρουαρίου όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί, την Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου ανήμερα της εορτής της Υπαπαντής του Σωτήρος στις 12 το μεσημέρι.

Ο Ναός παραμένει ανοικτός καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας έως τις 10 το βράδυ ενώ τελούνται συνεχώς ακολουθίες και ιδιαιτέρως Ιερές Παρακλήσεις προς τον Άγιο Ραφαήλ.



ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ:



















google page rank