Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Μια ποιοτική και αξέχαστη βραδιά χτες 7/2/2015 από το Σύλλογο «Η Θεοτόκος» και την Ακαδημία Ακαδημία Taekwon-do Βόνιτσας.

Με μεγάλη  επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Δήμου Ακτίου Βόνιτσας '' Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ'' σε συνεργασία  με τον Πολιτιστικό Σύλλογο - Ακαδημία Taekwon-do Βόνιτσας, το Σαββάτο  7 Φεβρουαρίου 2015 στο ξενοδοχείο "SOZOS INN HOTEL" στη Βόνιτσα. 
Η εκδήλωση άρχισε με την κοπή της πίτας που ευλόγησε ο π. Δημήτριος Χέλμης εφημέριος του ιερού ναού του Άγιου Σπυρίδωνα Βόνιτσας. Μετά την ευλογία και κοπή της βασιλόπιτας ο ιερέας  ευχήθηκε σε συνέχεια με την ίδια προσφορά στον πολιτισμό και στις παραδόσεις.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ» κ. Μπίτσης Βασίλης και ο Πρόεδρος του Συλλόγου ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Βουλιστιώτης Ιωάννης  ευχαρίστησαν τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους και ευχήθηκαν υγεία και δημιουργικότητα για το νέο έτος. 
Το παρών έδωσαν μέλη Συλλόγων τόσο της πόλης της Βόνιτσας, όπως του Σύλλογου Γυναικών και  Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων,  όπως και από το Μοναστηράκι αλλά και πλήθος φίλων που βρέθηκαν εκεί για να γιορτάσουν όλοι μαζί!!! 
Για μια ακόμη φορά, αποδείχτηκε η αγάπη του κόσμου,η διάθεση για χορό και η προσήλωση στην παράδοση!!!  
Η υπέροχη αυτή συγκέντρωσή δεν άργησε να μετατραπεί σ’ ένα ξέφρενο γλέντι με πολλή μουσική και χορούς από όλη την Ελλάδα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες...  
Γονείς αλλά και παιδιά έφυγαν  ευχαριστημένοι από την εκδήλωση αλλά και με δώρα από τη λαχειοφόρο που έκανε ο Σύλλογος για το καλό της νέας χρονιάς!!!  
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
ΔΕΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ:


























google page rank