Τρίτη 22 Μαΐου 2018

.Τέσσερις συνδυασμοί στις εκλογές των Αστυνομικών Ακαρνανίας

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον φαίνεται πως υπάρχει στις εκλογές της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας, μιας και σύμφωνα με πληροφορίες, τέσσερις συνολικά συνδυασμοί διεκδικούν την ψήφο των αστυνομικών που υπηρετούν στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν στις 30 και 31 Μαΐου, σε δυο εκλογικά τμήματα, στο Αγρίνιο και στην Αμφιλοχία, ενώ οι υποψηφιότητες έκλεισαν σήμερα το απόγευμα.
Οι 385 εγγεγραμμένοι αστυνομικοί θα εκλέξουν νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην Ένωση, Ελεγκτική Επιτροπή, αντιπροσώπους στην ΠΟΑΣΥ και αντιπρόσωπο στο Συμβούλιο μεταθέσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας.
Οι παρατάξεις είναι η Ανεξάρτητη Μαχητική Ακαρνανία, στην οποία συμμετέχει ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης Δ. Ρούσσης, η Ανανεωτική Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Ακαρνανίας, στην οποία συμμετέχουν ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης Δημ. Ραυτογιάννης και ο κ. Ανδ. Ζαφείρης, ο συνδυασμός «Όλοι Μαζί» με επικεφαλής τον γνωστό συνδικαλιστή του χώρου κ. Μαυράγάνη, ενώ υπάρχει και ένας μεμονωμένος υποψήφιος, ο κ. Π. Σιδέρης.
agriniopress
google page rank