Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Αδέσποτα Χαμόγελα - Stray Smiles Vonitsa

Σήμερα το πρωί (27/4), στον προσωρινό χώρο περίθαλψης των στειρωμένων και χρηζόντων ιατρικής φροντίδας ζώων, βρέθηκαν 3 μεγαλόσωμα κουτάβια (λευκού χρώματος με καφέ, πιθανότατα Ελληνικός Ποιμενικός) τα οποία εγκαταλείφθηκαν στο διάστημα μεταξύ 22.30 το βράδυ και 8.00 το πρωί. 
Ο δράστης, αντί να στειρώσει το ζώο του, έκρινε σκόπιμο να απαλλαγεί από το πρόβλημά του εγκαταλείποντας τα ανεπιθύμητα κουτάβια και διαπράττοντας έτσι ποινικό αδίκημα. 
Καθώς ήδη έχει γίνει εγκατάλειψη ζώων στο χώρο (της οποίας ο δράστης βρέθηκε), αλλά και απόπειρες εγκατάλειψης, ο χώρος παρακολουθείται ακόμα και όταν δεν βρίσκονται σε αυτόν εθελοντές. Οι δράστες δεν μας είναι άγνωστοι. Έτσι, λοιπόν, μέλη του Συλλόγου Αδέσποτα Χαμόγελα, ήδη κατήγγειλαν το περιστατικό στις αρχές και η υπόθεση θα πάρει το δρόμο που ορίζει ο νόμος. 
ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΜΕ τον δράστη να έρθει άμεσα να πάρει τα κουτάβια που εγκατέλειψε, για τα οποία θα φέρει πλήρη ευθύνη από εδώ και στο εξής, όπως επίσης και να αναλάβει τις υποχρεώσεις του ως προς το κοινωνικό σύνολο και ως προς το κατοικίδιό του.
ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΜΕ όλους τους ιδιοκτήτες ζώων της περιοχής μας, να στειρώσουν τα ζώα τους. Σε περίπτωση που αδυνατούν, μπορούν να απευθύνονται στον Σύλλογό μας για να τους παρέχουμε την όποια δυνατή βοήθεια.
google page rank