Τρίτη 10 Απριλίου 2018

Θρίλερ με απανθρακωμένο οδηγό στην Αιτωλοακαρνανία: Έγκλημα ή δυστύχημα;

Ο οδηγός εγκλωβίστηκε καθώς το τζιπ είχε γύρει προς στα αριστερά με την πόρτα του να μην μπορεί να ανοίξει καθώς την εμπόδιζαν τα βράχια και δεν κατάφερε να βγει από αυτήν του συνοδηγού – Ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα
Τα στοιχεία ταυτότητας του οδηγού ενός τζιπ που βρέθηκε τυλιγμένο στις φλόγες κάτω από συνθήκες που παραμένουν αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής στον επαρχιακό δρόμο Μελίγκοβας- Αμβρακίας στον ορεινό Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας, προσπαθούν να εξακριβώσουν οι τοπικές αρχές.
Όλα τα ενδεχόμενα ερευνώνται, ακόμη και αυτό της εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις το αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του και χτύπησε σε βράχια στην αριστερή πλευρά του δρόμου που οδηγεί προς την Αμβρακία.

Πιθανότατα από την πρόσκρουση δημιουργήθηκαν σπινθήρες με αποτέλεσμα να ξεσπάσει πυρκαγιά, καθώς το όχημα ήταν υγραεριοκίνητο. Όπως όλα δείχνουν, ο άτυχος οδηγός -που δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη αν ήταν άνδρας ή γυναίκα- εγκλωβίστηκε καθώς το τζιπ είχε γύρει προς στα αριστερά με την πόρτα του να μην μπορεί να ανοίξει καθώς την εμπόδιζαν τα βράχια και δεν κατάφερε να βγει από αυτήν του συνοδηγού.

Το αποτέλεσμα ήταν να βρει μαρτυρικό θάνατο μέσα στις φλόγες. Οι διερχόμενοι οδηγοί που κινούνταν στον δρόμο λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, πάγωσαν όταν είδαν την εφιαλτική εικόνα και ειδοποίησαν την Αστυνομία και την Πυροσβεστική. Όταν, όμως, έφτασαν οι πυροσβέστες, το όχημα είχε ήδη καεί ολοσχερώς και το ανθρώπινο σώμα στο εσωτερικό του είχε απανθρακωθεί, όπως και όποια στοιχεία ταυτότητας είχε πάνω του.

Το σημείο έχει αποκλειστεί και αναμένεται ιατροδικαστής για να εξετάσει την σορό του οδηγού, ενώ οι ειδικοί της Εγκληματολογικής υπηρεσίας και του Ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής κάνουν αυτοψία για να εξακριβώσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό περιστατικό. Παράλληλα, αναζητούνται τα στοιχεία ταυτότητας του θύματος από τους αριθμούς κυκλοφορίας και πλαισίου του τζιπ.

Μάνος Τσαγκαράκης – protothema.gr
google page rank