Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Γιορτή Αλόγου 2018 Πρωτομαγιά Σάλτινη Βόνιτσας


ΚΑΤΟΥΝΑ: Εθελοντική εργασία συγχωριανού μας στο Κέντρο Υγείας Κατούνας έχοντας δίπλα του το Δήμο μας


Δραστηριότητες εθελοντισμού στην Κατούνα σε συνεργασία με τον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας. Σαν καινούργιο έφτιαξε εθελοντής που θέλει να μην βγει στον αέρα το όνομά του αφού έβαψε από άκρη σε άκρη το Κέντρο υγείας Κατούνας  έχοντας δίπλα του την Δημοτική Σύμβουλο Αθηνά Καρέλου (φωτο). 
Όλα τα υλικά τα παρείχε ο Δήμος και ο συγχωριανός μας με προσωπική εργασία έβαψε το κτίριο του ιατρείου, τελευταία πολλές τέτοιες προσπάθειες γίνονται και λύνονται πολλά καθημερινά προβλήματα στον Δήμο μας 
Δείτε πολλές φωτο πριν και μετά 


ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ:

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΉ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ



Ναύπακτος: 4 φορτηγά απορριμμάτων της Αιγιάλειας μέχρι τώρα στον ΧΥΤΑ Βλαχομάδρας

Υπό την πίεση των αρχών οι πρώτες ποσότητες λέει ο Χρ.Σαλαμούρας
Συζήτηση αυτή την ώρα στο δημοτικό συμβούλιο σχετικά με τα σκουπίδια που επιβάλλει η εισαγγελική παραγγελία να έρθουν στον ΧΥΤΑ Βλαχομάνδρας. O κ.Μπουλές ρώτησε αν ο ΧΥΤΑ έχει δεχθεί μέχρι τώρα κάποια ποσότητα απορριμμάτων για να απαντήσει ο πρόεδρος του συνδέσμου Χρ.Σαλαμούρας,ότι ήδη 4 φορτηγά έχουν εναποθέσει σκουπίδια στον ΧΥΤΑ.
Στόχος ανέφερε ο κ. Σαλαμούρας σύμφωνα με τον σχεδιασμό και υπό το άγρυπνο μάτι του εισαγγελέα,μέσα σε χρονικό διάστημα 1 έτους στον ΧΥΤΑ Βλαχομάνδρας να καταφθάσουν 1500 τόνοι απορριμμάτων από την Αιγιάλεια, 100-150 τόννοι ανά μήνα ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες,λιγότερους τους υπόλοιπους.

nafpaktianews.gr

ΑΕΤΟΣ ΑΚΤΙΟΥ -ΒΟΝΙΤΣΑΣ : ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΑΦΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΠΟΡΤΕΣ


ΜΑς ΦΆΝΗΚΕ ΠΑ











ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΡΟΒΑΤΙΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΛΟΓΟΥ ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΤΑΜΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΣΑΛΤΙΝΗ


Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για την εκδήλωση του αλόγου αύριο πρωί της πρωτομαγιάς στην Βόνιτσα.
Δεκάδες προβατίνες συγκεντρώθηκαν και θα ξεκινήσει το ψήσιμο από σήμερα το βράδυ διότι προβλέπεται  πλήθος κόσμου. 
Είναι μια εκδήλωση που συγκεντρώνεται κόσμος από πολλά μέρη. Είναι μια ευκαιρία να γιορτάσουμε την πρωτομαγιά στην παραλία της Σάλτινης και στο νησάκι της Κουκουμίτσας.
Στην εκδήλωση θα υπάρχει και ζωντανή ορχήστρα όπως και δωρεάν προβατίνα για όλους. 
Οι επισκέπτες ακόμη μπορούν να απολαύσουν τα περήφανα άλογα.
Προβατίνες συγκεντρώθηκαν από πολλά χωριά του Δήμου μας όπως βλέπετε και στις φωτο  φορτώνουν απο Κατούνα.


ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ:

Αιφνίδιος θάνατος 55χρονου στον Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου – Τον βρήκε νεκρό η μητέρα του

Η νεκροψία – νεκροτομή που θα διενεργηθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών, θα ρίξει φως στα αίτια θανάτου, ενός 55χρονου από τον Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου.
Τον 55χρονο βρήκε νεκρό σήμερα νωρίς το πρωί στην οικία του, η μητέρα του και σύμφωνα με πληροφορίες του sinidisi.gr υπέστη ανακοπή καρδιάς.
Προανάκριση για τα αίτια του συμβάντος ενεργεί το Α.Τ. Αγρινίου.

Πέθανε ο εκδότης Γιώργος Κουρής

Έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί, σε ηλικία 81 ετών, μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο, ο εκδότης Γιώργος Α. Κουρής.
Όπως γράφει το kontranews.gr μετά από πολύμηνη μάχη με την επάρατη ασθένεια, ο εκδότης Γιωργος Α. Κουρής έφυγε σήμερα Δευτέρα νωρίς το πρωί, ήρεμα από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών έχοντας γύρω του την οικογένεια του, τη σύζυγο του, τον γιο του και τα εγγόνια του.
Ο Γιώργος Κουρής γεννήθηκε το 1937 στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς και ξεκίνησε να δημοσιογραφεί στην τοπική εφημερίδα φωνή της Κεφαλονιάς που ο ίδιος εξέδωσε μαζί με τον αδελφό του, Μάκη.
Ακολούθησε η δημιουργία του Kouris Media Group και οι εκδόσεις των καθημερινών εφημερίδων «νέα εφημερίδα», «αυριανή», «ο φίλαθλος», “Star”, «δημοκρατικός λόγος», «η νίκη» και «Kontra news» ενώ ίδρυσε και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς «Ραδιο Αθήνα», «Ράδιο Θεσσαλονίκη» και «Sprint fm».
Επίσης, είχε ιδρύσει τον τηλεοπτικό σταθμό «Κανάλι 29» και μετά τη μετατροπή του στο σημερινό «Star Channel» το 1993, συνέχισε με την ίδρυση του «Καναλιού 5» που μετεξελίχθηκε σε Alter Channel, του Extra Channel αμέσως μετά, ενώ το 2012 δημιούργησε το Kontra Channel και την ιστοσελίδα Kontranews.gr.

aftodioikisi.gr

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΚΩΝΩΠΙΝΑΣ


Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Αγρίνιο: Τελέσθηκε το επίσημο Μνημόσυνο στη μνήμη των εκτελεσθέντων τη Μ. Παρασκευή 1944

Παρουσία πολλών Αγρινιωτών τελέστηκε το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Αγρινίου το επίσημο Μνημόσυνο στη μνήμη εκείνων που εκτελέστηκαν τη Μεγάλη Παρασκευή του 1944.
Αμέσως μετά στον τόπο της θυσίας, στην Πλατεία 120, τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση ενώ ακολούθησε ομιλία από τον Αντιδήμαρχο Σπύρο Αδάμη: «Η εκτέλεση των Ελλήνων πατριωτών την Μ. Παρασκευή του 1944 αποτελεί ιστορικό ορόσημο στη συλλογική μνήμη των Αγρινιωτών. Ένας ακόμη ματωμένος κύκλος της ναζιστικής θηριωδίας που έχει προστεθεί στην χορεία των μαρτυρικών πόλεων της Ελλάδας. Οι 120 εκτελεσμένοι είναι η σπονδή του τόπου μας στην Ανάσταση της χώρας και τον ερχομό της λευτεριάς. Τιμώντας τη μνήμη τους ανανεώνουμε την πίστη μας στον αγώνα για προάσπιση των πανανθρώπινων ιδανικών για Ειρήνη, Ελευθερία και Δημοκρατία. Στους κρίσιμους καιρούς που διανύουμε το χρέος μας παραμένει διαχρονικό. Ουκ ελάττω την πατρίδα παραδώσω. Το ίδιο παραμένει και το χρέος των Αγρινιωτών απέναντι στη συντήρηση της μνήμης των 120 πατριωτών».
Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από τον Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου, μέλη της Δημοτικής Αρχής, συγγενείς των εκτελεσθέντων, εκπροσώπους των Στρατιωτικών και Αστυνομικών Αρχών και εκπροσώπους Αντιστασιακών Οργανώσεων. Ο κ. Γεράσιμος Γερολυμάτος ανάγνωσε το ποίημα «Αναστάσιμο Μνημόσυνο» του Γιάννη Ρίτσου και το ποίημα του Πάνου Χατζόπουλου «Στου κρανίου τον τόπο». Στη σημασία της ημέρας αναφέρθηκε ο κ. Βασίλης Ρήγας, εκπρόσωπος της Παν. Οργάνωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης.
Τιμές απέδωσε Φιλαρμονική του Δήμου Αγρινίου.
agriniotimes

Καινούριο Αγρινίου: Κυριακάτικη πορεία οπαδών του Σώρρα (Φωτό)

Πορεία πραγματοποίησαν νωρίτερα στον κεντρικό δρόμο του Καινουρίου γύρω στα 20 άτομα, οπαδοί του Αρτέμη Σώρρα. Ξεκίνησαν από την Χαραυγή φωνάζοντας συνθήματα,διαμαρτυρόμενοι για την πολιτική κατάσταση στη χώρα, ενώ μοίρασαν φυλλάδια και κατευθύνθηκαν στην κεντρική πλατεία του χωριού όπου υπάρχουν τα Περιφερειακά Γραφεία της Ελλήνων Συνέλευσις. 
Διακριτική ήταν η παρουσία Αστυνομικών της Α.Δ. Ακαρνανίας

ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ

Προσλήψεις στην εφορεία αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών (3) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος που εδρεύει στο Δήμο Ι. Π. Μεσολογγίου του νομού Αιτωλ/νίας
Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών (3) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος που εδρεύει στο δήμο Ι. Π. Μεσολογγίου του νομού Αιτωλ/νίας, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, τόπο απασχόλησης, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα
ΔΕ

Όλγα Φαρμάκη: Όλα όσα έκανε η Αγρινιώτισσα στον Άγιο Δομίνικο μετά το Survivor (Φωτό)

H Όλγα Φαρμάκη που αποχώρησε από το Survivor οικειοθελώς. Ήταν έντονα πιεσμένη ψυχολογικά και σκεφτόταν να επιστρέψει στην Ελλάδα, παρόλο που ήταν από τους παίκτες των Διάσημων με τις περισσότερες ασυλίες.
Ωστόσο, οι συνθήκες διαβίωσης στο reality του ΣΚΑΪ εξάντλησαν ψυχολογικά τη δημοφιλή blogger και επιχειρηματία που αποφάσισε να επιστρέψει στην οικογένεια και το σύντροφό της. Λίγο πριν επιστρέψει από τον Άγιο Δομίνικο φρόντισε να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί στον εξωτικό αυτό προορισμό. Πλέον, έχοντας επιστρέψει στους δικούς της ανθρώπους θυμάται με αγάπη όσα έζησε και μάλιστα μοιράζεται κάποιες από τις βόλτες της με τους διαδικτυακούς της φίλους.
Μπορεί να έφυγε από το Survivor πριν τον τελικό αλλά κατάφερε ήδη να κερδίσει πολλά. Ανάμεσα σε αυτά και νέες φιλίες. “Με τη Μαρία Σαμαρίνου ήρθαμε σχεδόν αμέσως κοντά. Με την Κατερίνα Χαλικιά είχαμε πολλά κοινά, φτιάχναμε και οι δύο διάφορα πράγματα στην καλύβα. Αλλά και με την Ελένη Χατζίδου και την Κατερίνα Δαλάκα με την πάροδο του χρόνου κολλήσαμε. Θέλω να πω πως μπορεί με την Ξένια να μην κάναμε πολλή παρέα όσο ήταν στο παιχνίδι, αλλά πάντα είχαμε καλή σχέση, επικοινωνούσαμε και λίγο πριν φύγει είχαμε μοιραστεί αρκετά προσωπικά μας. Είναι ντόμπρο κορίτσι”, εξομολογείται η Όλγα στο περιοδικό People και τον Μαρίνο Βυθούλκα.
tlife.gr
agriniotimes

Μόνιμος υπάλληλος για όλες τις ημέρες με μετάθεση στο Ταχυδρομείο Μύτικα

Μόνιμος υπάλληλος για όλες τις ημέρες με μετάθεση στο Ταχυδρομείο Μύτικα. Στις 29 Μαρτίου με ανακοίνωση του ο Σύλλογος Επαγγελματιών Μύτικα ενημέρωσε για το θέμα της επάνδρωσης του Ταχυδρομείου Μύτικα και ουσιαστικά ότι η λύση θα δινόταν μέσω της μετακίνησης υπαλλήλου ο οποίος θα ενίσχυε δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα το Ταχυδρομείο Μύτικα.
Σήμερα υπήρξε η πληροφόρηση ότι για το Ταχυδρομείο Μύτικα, θα υπάρξει τελικά μόνιμη λύση για όλες τις ημέρες της εβδομάδας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, ο εν λόγω υπάλληλος μετατέθηκε ως μόνιμος στο Ταχυδρομείο Μύτικα, αυτή την στιγμή κάνει την εκπαίδευση του και σε 10 ημέρες περίπου θα είναι στη θέση του.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα του mytikaspress.blogspot.gr, η εξέλιξη αυτή οριστικοποιήθηκε στην προχθεσινή συνάντηση που είχε το στέλεχος και πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σταύρος Καραγκούνης με τον κ. Γιάννη Ζαρολιάγκη, Διευθύνοντα Σύμβουλο των ΕΛΤΑ.
agriniotimes

Το ταξίδι της Μεδεών Κατούνας τελείωσε σήμερα με ισοπαλία.



Η Μεδεών σήμερα έδωσε τον τελευταίο της αγώνα για τα μπαράζ ανόδου με αντίπαλο τον ΑΟ Λυγιάς Ναυπάκτου ο οποίος έληξε ισόπαλος με σκορ 1-1. Σε συνδυασμό με τα προηγούμενα αποτελέσματα η ομάδα μας κατέλαβε την Τρίτη θέση. Η Μεδεών στάθηκε άτυχη γιατί στην πρώτη ευκαιρία του αγώνα δέχθηκε γκολ με αποτέλεσμα καθ’όλη τη διάρκεια του αγώνα να κυνηγάει την επίτευξη 2 γκολ. 
Με σκληρή πίεση πέτυχε στο 15’ την ισοφάριση με σκόρερ τον Πάνο Τσιούνη. 
Όσο κι αν προσπαθούσαν οι παίχτες της ομάδας δεν κατάφεραν να πετύχουν άλλο ένα δεύτερο γκολ που θα έδινε και την άνοδο. Η αγωνιστική περίοδος τελείωσε με έναν άθλο για την Μεδεών. Πέρυσι τέτοια εποχή έδινε μάχη για να παραμείνει στην κατηγορία ενώ φέτος έφτασε πολύ κοντά στο να ανεβεί στα μεγάλα σαλόνια του τοπικού ποδοσφαίρου. Αξίζουν συγχαρητήρια όλοι όσοι κουράστηκαν κι αγωνίστηκαν γι’αυτό το επίτευγμα! 
Η ομάδα έθεσε τις βάσεις για ένα ακόμα καλύτερο μέλλον.
ΜΕΔΕΩΝ (Λιανός Κ.) Σακκάς Σ, Παπαβασιλείου Σπ., Τσιούνης Π., Νεοφώτιστος Σπ., Μπύρος Β., Βαϊνάς Θ.,Ζωγάκης Γ. (Σαμαντάς Νώντας), Μαυρομμάτης Δ., Μπερίκος Ν., Θεοδωρέλος Γ., Σιμονιάν Γ. (Κάτρης Γ.)
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Συγχαρητήρια σε όλους που την συνόδευσαν και την ακολούθησαν μεχρι το τέλος του ονείρου.

Μπράβο στα παιδιά που είναι εκτός Κατουνας και τίμησαν με τον ιδρώτα τους την φανέλα της ιστορικής ομάδας μας. 

Συγχαρητήρια σε όλο το τιμ της Μεδεων Κατούνας της ομάδας της καρδιάς μας και τους ευχαριστούμε για το υπέροχο ταξίδι

ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ:

Πραγματοποιήθηκαν οι ομιλίες σε Αμφιλοχία και Τρύφο του Νίκου Μωραΐτη

Σε πολιτικές συγκεντρώσεις της Τ.Ο. Αιτωλοακαρνανίας του Κ.Κ.Ε., μίλησε σε Αμφιλοχία και Τρύφο το Σάββατο και την Κυριακή αντίστοιχα, ο Νίκος Μωραΐτης, βουλευτής του κόμματος, για τις εξελίξεις στο Αιγαίο και την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, θέλοντας να κάνουν γνωστή τη θέση του Κ.Κ.Ε. για τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, που με ευθύνη της κυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΑΝ.ΕΛ. εμπλέκεται και η χώρα μας για λογαριασμό του ελληνικού κεφαλαίου.
Στη συγκέντρωση συζητήθηκαν ζητήματα όπως οι διεθνείς εξελίξεις, οι πολεμικές επιχειρήσεις στη γειτονιά μας, εκφράστηκε η ανησυχία για εμπλοκή της χώρας μας σε θερμό επεισόδιο με την Τουρκία, αλλά και η αγανάκτηση για τα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης που δημιουργούν μια ζοφερή καθημερινότητα για όλους.

Σάββατο 28 Απριλίου 2018

Μια από τις καλύτερες εκδρομές διοργάνωσε ο Σύλλογος γυναικών Κατούνας με μεγάλη συμμετοχή στα Μετέωρα



Με μεγάλη συμμετοχή διοργανώθηκε η εκδρομή του Συλλόγου Γυναικών Κατούνας στα Τρίκαλα, Καλαμπάκα και Μετέωρα σήμερα Σάββατο 28/4/2018
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ:

ΜΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ (ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ)

Ο νέος Δήμος μας γεωγραφικά αποτελεί ένα κομμάτι της Ακαρνανίας αλλά και το μισό της επαρχίας Ξηρομέρου.

Λίμνη Κομήτης
Το μεγαλύτερο μέρος του βρέχεται από τον Αμβρακικό κόλπο ξεκινώντας από το Λουτράκι Κατούνας και φτάνει έως το Άκτιο που ξεκινάει το Ιόνιο Πέλαγος μέχρι την Πάλαιρο σύνορα με Μύτικα.
Ένα μικρό συνοριακό μέρος του Δήμου βρέχεται από την λίμνη Αμβρακία στην περιοχή του πρώην δήμου Μεδεώνος.
Στην περιοχή του Ακτίου υπάρχουν ρηχές παράκτιες λίμνες που συνδέονται με κανάλια με τη θάλασσα και χρησιμοποιούνται και σαν ιχθυοτροφεία,  οι ονομασίες των δύο είναι Σάλτινη και  Κοκκάλα.
Επίσης υπάρχει η Λιμνοθάλασσα της Βόνιτσας (Λιμένι), και η λιμνοθάλασσα της Ρούγας στα Παλιάμπελα.
Η μεγάλη λίμνη της περιοχής του Ανακτορίου είναι η Βουλκαριά  που αρδεύονται  πολλές περιοχές από αυτήν και έχει έκταση 9,2 τ. χλμ.
Άλλες μικρότερες είναι οι λίμνες, Κομήτη, Λινοβρόχι και Κρατήρας, επίσης υπάρχει η λιμνούλα Αβυλαριά μεταξύ Παλιαμπέλων και Μοναστηρακίου.
Στο κέντρο περίπου του Δήμου είναι τα Ακαρνανικά βουνά με ψηλότερη κορυφή τους την «ψηλή κορφή»στα 1589 μέτρα, όπου πολλά χωριά είναι γύρω σε αυτά αλλά και στις παρυφές τους.
Η μόνη μικρή πεδιάδα που υπάρχει είναι αυτή της Βόνιτσας. Υπάρχουν βαλτώδεις εκτάσεις όπως αυτή της Κατούνας, Βόνιτσας, Ακτίου και Παλαίρου.
Λίμνη Βουλκαριά 
Ο νέος διευρυμένος Δήμος που προέκυψε από την ένωση των τριών Δήμων και περιλαμβάνει τα παρακάτω χωριά, συνοικισμούς και οικισμούς: Άκτιο, Άγιος Νικόλαος Βόνιτσας, Βόνιτσα, Παλιάμπελα, Δρυμός, Κορπή, Μοναστηράκι, Θύρειο, Βάτος, Πάλαιρος, Πωγωνιά, Στενό, Πλαγιά, Περατιά, Αχυρά, Βούστρι, Τρύφος, Κομποτή, Αετός, Άγιος Νικόλαος Κατούνας, Κωνωπίνα, Κατούνα, Λουτράκι.
Πολλά από τα χωριά αυτά είναι καθευατού ορεινά και άλλα διαθέτουν ακρογιαλιές ή παραλίες που ανήκουν σε αυτά.
Μιας και είναι καλοκαίρι λοιπόν ας παρουσιάσουμε τις όμορφες ακτές, ακρογιαλιές και παραλίες στις οποίες μπορούν οι συνδημότες μας να απολαύσουν την θάλασσα, να ηρεμήσουν να κολυμπήσουν και να ζήσουν οικογενειακές στιγμές όπως παλιότερα και σίγουρα δεν θα χάσουν. 
Παραλία Βόνιτσας 
Φυσικά γαλάζια σημαία δεν υπάρχει σε καμία παραλία μας.
Τα πράγματα στην εποχή που ζούμε δείχνουν πως δεν εκτιμήσαμε αυτά που είχαμε και το καταλάβαμε σίγουρα σήμερα με την κρίση των αξιών, των θεσμών αλλά και της οικογένειας.
Οι εποχές της ψεύτικης και υλικής καλοπέρασης πέρασαν.
Οι εποχές της αλόγιστης κατανάλωσης σχόλασαν.
Ας καταλάβουμε πως δυστυχώς δεν είμαστε όλοι ίδιοι, δυστυχώς πτωχεύσαμε σε όλα.
Όλοι χρειαζόμαστε μια μικρή ανάπαυλα, ξεκούραση γιατί έρχεται χειμώνας βαρύς, ας προσγειωθούμε και ας αναθεωρήσουμε μερικά πράγματα που μας πάσαραν σαν πρότυπα και ξεφύγαμε όλοι και ήρθαν τα γνωστά αποτελέσματα.
Παραλία Ρούγα στα Παλιάμπελα 
Ας εκτιμήσουμε όμως αυτό που έχουμε και εμείς στην περιοχή μας τώρα το καλοκαίρι τις πανέμορφες ακτές μας.







 ΠΑΛΑΙΡΟΣ
google page rank