Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η χοροεσπερίδα, που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Χρυσοβιτσάνων Ξηρομέρου " Τα Κοροντα "

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η χοροεσπερίδα, που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Χρυσοβιτσάνων Ξηρομέρου " Τα Κοροντα " την Κυριακή μεσημέρι 11 Μαρτίου 2018 στη μουσική ταβέρνα Απτάλικο στο Περιστέρι. (foto-video)


Παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες μεγάλη ήταν η προσέλευση του κόσμου, ο οποίος γέμισε το κέντρο. Η ζωντανή μουσική και τα όμορφα τραγούδια ανέβασαν το κέφι στα ύψη και όλοι χόρεψαν, διασκέδασαν και απόλαυσαν ένα όμορφο μεσημέρι.
Η διάθεση, η ζεστή ατμόσφαιρα και το κέφι έκαναν το μεσημέρι να κυλίσει όμορφα και ξεχωριστά. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ταξιάρχης Σάββας μαζί με τα μέλη του Δ.Σ. καλωσόρισαν το κόσμο και τον ευχαρίστησαν για τη παρουσία του.
Στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος παρουσίασε το μέχρι τώρα έργο του Συλλόγου και στη συνέχεια εξήγγειλε τις εκδηλώσεις και τις δραστηριότητες που προγραμματίζει το Δ.Σ. . Στη λαχειοφόρο αγορά κληρώθηκαν δυο πολύ ωραία δώρα ( tablet ).
Την εκδήλωση του Συλλόγου μας τίμησαν με τη παρουσία τους:
O Υπουργός Ναυτιλίας κ. Παναγίωτης Κουρουμπλής, η Ρένια Ζαρκαδούλαυποψήφια Βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στην Αθήνα, ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Ερωτόκριτος Γαλούνης, ο κ. Απόστολος Πανταζής Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Ξηρομέρου, κ. Κώστας Γεωργούλας, πρόεδρος της κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου, ο Τάκης Κοθρούλας υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της Ο.Π.ΣΥ.Ξ., και η κ. Σοφία Μπενέκου Γενική γραμματέας του Συλλόγου Μπαμπινιωτών "Χριστόδουλος Παμπλέκης"
Τους συγχωριανούς και φίλους που πήραν μέρος στη χοροεσπερίδα μάγεψε με τα τραγούδια του ο συμπατριώτης μας τραγουδιστής από τις Φυτείες Ξηρομέρου Βασίλης Κολοβός. 
Σπουδαία η ορχήστρα του κέντρου ...ξεσηκωτική οι Π.Θώδης & Χ.Οικονόμου
Και του Χρόνου !
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ:
























































































  


























foto-video Μπαμπίνη ΙΝ