Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Με βροχή και κρύο γιορτάστηκε με ξεχωριστή λαμπρότητα και επισημότητα η 25η Μαρτίου στην Βόνιτσα.


Πλήθος κόσμου παρέστη στη δοξολογία που τελέστηκε το πρωί στο Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα για τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου, στην επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο των Ηρώων που τελέσθηκε, έπειτα στην παραλία για να παρακολουθήσει την μαθητική παρέλαση.
Μετά το πέρας της δοξολογίας, οι αξιωματούχοι και οι λοιποί εκπρόσωποι των Αρχών του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας μετέβησαν στο Ηρώο της πλατείας και κατέθεσαν τα τιμητικά στεφάνια.
Ενώ εκφωνήθηκε  ο  Πανηγυρικός της ημέρας
Στεφάνια κατέθεσαν οι: ο Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας Αποστολάκης Γεώργιος, ο πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Βόνιτσας Χασακής Χρήστος, ο πρόεδρος του Κέντρου Μέριμνας Αποστολάκης Παντελής, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Βόνιτσας, ο Διοικητής της Αεροπορίας Ακτίου, Αντιπρόσωπος Εθνικής Αντίστασης και οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων, του Γυμνασίου και των Λυκείων Βόνιτσας.
Ακολούθως οι επίσημοι στάθηκαν κατά μήκος της παραλίας και παρακολούθησαν την παρέλαση.
Ο Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας Γεώργιος Αποστολάκης, η αντιδήμαρχος Πανταζή Παναγιώτα, ο πρόεδρος Χασακής Χρήστος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κουνέλης Γιάννης, η Βαρβάρα Λίτου,  ο Παντελής Αποστολάκης και ο Βασίλης Τζεφριός.
Παρέλασαν με τη σειρά, η φιλαρμονική, ο Σύλλογος «Θεοτόκος» και στη συνέχεια  οι μαθητές των Δημοτικών σχολείων, του Γυμνασίου και των Λυκείων της Βόνιτσας.


ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ:















google page rank