Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

Μεγάλη Νίκη της Μεδεων Κατούνας μέσα στον πρωτοπόρο Αλυζιακό με 0-1, ένα δοκάρι και ένα χαμένο πέναλτι

Σε ένα ντέρμπι άξιο της δυναμικότητας των δυο ομάδων αλλά και για γερά νεύρα αποδείχτηκε ο αγώνας ανάμεσα στους δυο πρωτοπόρους του ομίλου, Αλυζιακό Μύτικα και ΑΜΣ Μεδεών Κατούνας.
Η γηπεδούχος ομάδα διεκδικούσε μια νίκη γοήτρου αφού ήταν ο τελευταίος αγώνας για φέτος στην έδρα της, ενώ η Μεδεών έδινε ξανά έναν αγώνα χωρίς αύριο μιας και θέλει να εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση του ομίλου που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου με πλεονέκτημα έδρας. 
Και οι δυο ομάδες μπήκαν με πάθος από την αρχή του παιχνιδιού προσπαθώντας να πετύχουν κάποιο γκολ.
Η Μεδεών είχε μια καλή ευκαιρία με τον Κάτρη αλλά τελικά  δεν βρήκε δίχτυα. 
Ο Αλυζιακός με τον Άρη Αποστολάκη έφτασε κοντά στο να ανοίξει το σκορ αλλά ο τερματοφύλακας της Μεδεών Σακκάς εξουδετέρωσε κάθε προσπάθεια του παίκτη.  
Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι έγινε ακόμα πιο σκληρό.  Τόσο οι γηπεδούχοι όσο και οι φιλοξενούμενοι μάχονταν με όλες τους τις δυνάμεις για τη νίκη. 
Η Μεδεών έφτασε πολλές φορές στην  αντίπαλη περιοχή κάνοντας κάποιες καλές ενέργειες. 
Στο 70’ ο Μπύρος με ένα πολύ δυνατό σουτ πέτυχε το οριζόντιο δοκάρι του Αλυζιακού.
Στο 80’ ο Τσιούνης κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Μπύρος στέλνοντας τη μπάλα άουτ.
Το πλήρωμα του χρόνου ήρθε για τον Μπύρο στο 86’ όπου κατάφερε να πετύχει το νικητήριο γκολ για τη Μεδεών και να στείλει στα ουράνια τους παίχτες, τη διοίκηση και τους πολλούς Κατουνιώτες που κατέκλυσαν το γήπεδο του Μύτικα.
Αλυζιακός: Σακουφάκης, Κατσαούνης Σπ., Κατσαμπίρης, Παπανικόλας, Ταμπάκης Κ., Σκαρογιάννης Δ., Μαρουσάκης (60' Μαρούλης), Κατσαούνης Δ., Ταμπάκης Αντ., Αποστολάκης Α., Καραγιώργος (84' Φραγκογιάννης)
ΜΕΔΕΩΝ: Σακκάς Σ., Λιάνος Κ., Μπύρος Β., Κάτρης Γ. (Μαυρομμάτης Δ.), Νεοφώτιστος Σπ., Βαϊνάς Θ., Τσιούνης Π., Ζωγάκης Γ., Θεοδωρέλος Γ. (Σιμονιάν  Γ.), Γεροχρήστος Π. (Πατούλας Π.), Προδρομίτης Γ.



ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ:














google page rank