Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Novartis – Βουλή: Άγριο επεισόδιο στο εντευκτήριο με «βαριές» εκφράσεις!Συνεργάτες του Σαμαρά τραμπούκισαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή

Η ένταση που υπάρχει από το... πρωί εντός της Ολομέλειας της Βουλής, όπου συζητείται η υπόθεση Novartis, φαίνεται πως μετατέθηκε και στο εντευκτήριο.
Μεγάλη ένταση δημιουργήθηκε νωρίτερα στη Βουλή, στο περιθώριο της συζήτησης για την υπόθεση Novartis. Το επεισόδιο σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, στο εντευκτήριο. Πολιτικά στελέχη της ΝΔ και άτομα του «κύκλου» του Αντώνη Σαμαρά είχαν έντονη λεκτική αντιπαράθεση με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Άννα Βαγενά.
«Σκοτωμός» και στο εντευκτήριο για την Novartis
Σύμφωνα με πληροφορίες, το επεισόδιο ξεκίνησε στο Εντευκτήριο της Βουλής όταν η κυρία Βαγενά απευθυνόμενη στους πρώτους που παρακολουθούσαν την ομιλία του πρώην πρωθυπουργού φέρεται να είπε: «Αυτοί δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι έχουν αλλάξει τα πράγματα, ότι δεν είναι αφεντικά του λαού και ποιοι έχουν την εξουσία».
click4more
Οι τελευταίοι απάντησαν και έτσι προκλήθηκε μια… μίνι λεκτική σύρραξη. Στο συμβάν ενεπλάκη και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Γάκης ο οποίος φέρεται να χρησιμοποίησε βαριές εκφράσεις εναντίον τους.
Υπάρχουν, μάλιστα, πληροφορίες πως χρειάσθηκε να παρέμβει η φρουρά τη Βουλής για να… χωρίσει τα δύο στρατόπεδα.
Αξίζει να αναφερθεί πως υπάρχουν πληροφορίες για εξαιρετικά «βαριές» κουβέντες. Για το συγκεκριμένο συμβάν, η Αυγή πηγαίνει τις πληροφορίες… ένα βήμα παραπέρα.
Και αναφέρει χαρακτηριστικά: «Πρωτοφανές επεισόδιο συνέβη στο εντευκτήριο της Βουλής από πρόσωπα που δήλωσαν ότι είναι συνεργάτες του γραφείου Σαμαρά εις βάρος των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Άννας Βαγενά και Δημήτρη Γάκη. 
Μετά την ομιλία του πρ. πρωθυπουργού οι συγκεκριμένοι τραμπούκοι πλησίασαν τους βουλευτές αποκαλώντας τους «κατσαπλιάδες». 
Φώναζαν στους βουλευτές πως «θα τους ξαναφυτέψουν έτσι όπως τους φύτεψαν στο Γράμμο και στο Βίτσι» και ότι «θα τους σφάξουν με κονσερβοκούτι»!
Χρειάσθηκε να παρέμβει η φρουρά τη Βουλής η οποία απομάκρυνε τους τραμπούκους για τα περαιτέρω«.

Φωτογραφίες αρχείου: Eurokinissi
newsit
google page rank