Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Eξέλιξη-σοκ για την 44χρονη Ειρήνη: Άνοιξαν το Viber της και μάλιστα άλλαξαν τη φωτογραφία της (Βίντεο)

Ένας μήνας συμπληρώνεται σήμερα από τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη και ακόμα οι Αρχές δεν έχουν καταλήξει σε ασφαλή συμπεράσματα δίνοντας μια απάντηση στο ερώτημα αν η 44χρονη αυτοκτόνησε ή δολοφονήθηκε.
Όλες αυτές τις ημέρες, «μυστήριο» αποτελεί πού βρίσκεται το κινητό της Ειρήνης, καθώς κανείς δε μπορεί να το βρει.
Ωστόσο μια εξέλιξη-σοκ έρχεται να ανατρέψει και πάλι τα δεδομένα. Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο Βασίλης Ταουξής, δικηγόρος της οικογένειας της 44χρονης, το κινητό της Ειρήνης άνοιξε και μάλιστα κάποιοι άλλαξαν και τη φωτογραφία προφίλ!
«Eχτές το βράδυ με επισκέφτηκε στο γραφείο μου τρομαγμένος ο αδελφός της και μου είπε πως κάποιοι έχουν ανοίξει το Viber της Ειρήνης.Του είπα ότι πρέπει να ενημερώσουμε την Αστυνομία. Μου απάντησαν ότι κάνουν προσπάθειες σύνδεσης και ενημέρωσης. Σήμερα με ξαναπήρε τηλέφωνο (ο αδελφός της Ειρήνης) και μου είπε ότι το Viber εξακολουθεί να είναι εν λειτουργία και τις πρωινές ώρες άλλαξαν τη φωτογραφία στο προφίλ της.Αρχίζει και εδραιώνεται μέρα με τη μέρα η πεποίθηση πως κάποιος έχει το κινητό και το χρησιμοποιεί κατά το δοκούν. Θεωρώ πως η έρευνα θα στραφεί προς πάσα κατεύθυνση» κατέληξε ο κύριος Ταουξής.
star.gr
google page rank