Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Η αγροτιά στην Αιτωλοακαρνανία παρακάμπτει- Συνέντευξη με τον Πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Κατούνας κ. Παναγιώτη Καλογιάννη.

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη με ένα μείζον θέμα που κυριαρχεί τόσο στην χώρα μας όσο και στην περιοχή μας την Αιτωλοακαρνανία έρχεται στο φως της επικαιρότητας με προβληματισμούς και οδηγίες για το αύριο της αγροτιάς. 
Ο Βασίλης Τζουβάνος υποδέχθηκε στην Αμφιλοχία τον Παναγιώτη Καλογιάννη ο οποίος είναι πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Κατούνας (μεγαλύτερος αγροτικός σύλλογος στον νομό με 272 μέλη ), αντιπρόεδρος στο νεοσύστατο όργανο που ίδρυσε του Υπουργείο Γεωργίας ΄΄ δίχτυ αγροτών της χώρας”, αντιπρόεδρος ομοσπονδίας αγροτικών συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας και αντιπρόεδρος στο τοπικό συμβούλιο της Κατούνας με σκοπό να κάνουν μια συζήτηση για το μέλλον της αγροτιάς. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξης και δόθηκαν απαντήσεις σε πολλά ζητήματα τα οποία αφορούν τους αγρότες. 
Στην συνέντευξη δόθηκε έμφαση στο θέμα της φορολογίας των αγροτών, στο ζήτημα των αγροτικών συλλαλητηρίων, στο ερώτημα που προκύπτει για τους δασικούς χάρτες καθώς και σε πολλά κυρίαρχα ζητήματα. Η συνέντευξη τελείωσε με το θέμα της εκπαίδευσης των νέων αγροτών. Ευχαριστούμε τον κ. Καλογιάννη για την όμορφη συνέντευξη που παραχώρησε και για την παρουσία του στην πόλη μας.

B. Τζουβάνος

Ακολουθεί η συνέντευξη:


e-maistros

google page rank