Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Η Μεδεων Κατούνας ισοφαρίστηκε στο 94' μέσα στον Εμπεσσό 1-1 (Ένας αγώνας για γερά νεύρα)

Η Μεδεών προηγήθηκε στο 7’ με τον Τσιούνη και ο Εμπεσσός ισοφάρισε στο 94’ και ο διαιτητής στην επόμενη φάση σφύριξε τη λήξη του αγώνα. Η αντίπαλη ομάδα είχε μόνο ένα δοκάρι στο 15’ και το γκολ στο 94’. Καμία άλλη ευκαιρία για γκολ.
Αντίθετα η Μεδεών είχε πολλές και κλασικές ευκαιρίες για γκολ οι οποίες σταματούσαν από τα σφυρίγματα του διαιτητή.
Στο 60’ ο Τσιούνης κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος.
Αν και απέτυχε να σκοράρει αφού η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι, στη συνέχεια της ίδιας φάσης έβαλε γκολ το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Ο διαιτητής δεν έδωσε αλλά δυο τουλάχιστον πέναλτι υπέρ της ομάδας μας.
Κάποιες αποφάσεις του κατά τη διάρκεια του αγώνα προκάλεσαν την έντονη διαμαρτυρία των παιχτών της Μεδεών εισπράττοντας την ειρωνεία του διαιτητή.
Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι ανάμεσα σε δυο ομάδες οι οποίες διεκδικούν μια θέση στα μπαράζ ανόδου.
Δυστυχώς η ομάδα μας είχε να αντιμετωπίσει πολλούς «αντιπάλους». Από τη μια ο αγωνιστικός χώρος ήταν ακατάλληλος για τη διεξαγωγή αγώνα λόγω της μεγάλης βροχόπτωσης.
Από την άλλη, ο διαιτητής και οι βοηθοί του προέβησαν σε σκληρές και άδικες αποφάσεις εναντίον της ομάδας μας.
Και τέλος, η ομάδα μας είχε να αντιμετωπίσει και την εχθρότητα των οπαδών της αντίπαλης ομάδας, οι οποίοι στο 80’ δε δίστασαν να χτυπήσουν με αντικείμενο τον προπονητή της ομάδας μας Κώστα Λιανό.
Ακόμα και σε αυτή την περίπτωση ο διαιτητής δεν διέκοψε τον αγώνα ως όφειλε.
Η ομάδα κόντρα σε όλους όσοι προσπαθούν να την παρεμποδίσουν συνεχίζει να αγωνίζεται με ήθος και σεβασμό προς τη φανέλα, το όνομα  και το χωριό που εκπροσωπεί.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!!!
Μεδεων Κατούνας (Λιανός): Σακκάς Σ., Παπαβασιλείου Σπ., Τσιούνης Π. (Σιμονιάν Γ.), Σαμαντάς Νώντας (Κάτρης Γ.), Βαϊνάς Θ., Μπύρος Β., Νεοφώτιστος Σπ., Μαυρομμάτης Δ., Ζωγάκης Γ., Θεοδωρέλος Γ., Γεροχρήστος Π.
Σε ανακοίνωση του ο Α.Μ.Σ. Μεδεών Κατούνας αναφέρει
Η Ομάδα σήμερα ήρθε ισόπαλη στον Εμπεσσό 1-1 (σκόρερ Π. Τσιουνης). Κρατούσαμε την νίκη στα χέρια μας αλλά η ισοφάριση ήρθε στις καθυστερήσεις. Ήμασταν καλύτεροι σε όλο το διάστημα του αγώνα αλλά δεν έφτανε αυτό. Δεν πειράζει, συνεχίζουμε με στόχο το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην βαθμολογία.
Θα θέλαμε με την ευκαιρία να αναφερθούμε και στην κάκιστη κατά γενική ομολογία σημερινή διαιτησία.
Είναι κάτι που δεν το κάνουμε συχνά , όμως σήμερα ο συγκεκριμένος διαιτητής ήταν κατώτερος των περιστάσεων, δεν τίμησε την ιδιότητα του αλλά ούτε τον εαυτό του.  Η ευθύνη όμως βαραίνει πρωτίστως την αρμόδια αρχή της ΕΠΣΑ με τους αλλοπρόσαλλους ορισμούς λογική λέει ότι ορίζονται αξιολογημένοι διαιτητές σε παιχνίδια με ιδιαίτερη βαρύτητα. Έχουμε καλή μνήμη να το γνωρίζετε αυτό!
Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Αρχιμανδρίτη πατερ Νεκτάριο Τριάντη που με την βοήθεια του ναυλώσαμε λεωφορείο για την μεταφορά της ομάδας.
ΑΜΣ ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ 






























































google page rank