Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

Σε όλο το Δήμο Ακτίου Βόνιτσας την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου αποκριάτικα καρναβάλια και πάρτυ. “Όλοι μαζί γιορτάζουμε “


Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τα τελευταία χρόνια θα πραγματοποιηθούν Καρναβαλικές Εκδηλώσεις σε αρκετές πόλεις του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας. 

Οι προετοιμασίες ολοκληρώνονται για περισσότερες από 8 αποκριάτικες εκδηλώσεις, με παιδικά πάρτυ και παρελάσεις που θα πραγματοποιούνται όλη την ημέρα την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου σε πολλές πόλεις του δήμου . 
Το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας έχει εφοδιάσει σχεδόν όλους τους καρναβαλιστές με περισσότερες από 700 στολές ( καινούργιες και παλιές) από το βεστιάριο του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας. 
Έχει εφοδιάσει τους οργανωτές των κατά τόπους καρναβαλικών εκδηλώσεων με όλα τα απαραίτητα για να στηθούν τα άρματα και να περάσουν μια υπέροχη ημέρα με πολύ κέφι , μικροί και μεγάλοι 
Πέρα από την ενίσχυση που υπάρχει από το ΝΠΔΔ του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας υπάρχει και η πολύτιμη συνεργασία και συμμετοχή πολλών πολιτιστικών συλλόγων του Δήµου µας και την ενεργή συμμετοχή και αμέριστη βοήθεια εκατοντάδων εθελοντών. 
Αποδεικνύουµε στην πράξη ότι όλοι µαζί µπορούµε και θέλουμε να φέρουµε πιο κοντά τους δηµότες µας µε κοινές δράσεις. 
Η σπουδαιότερη παράμετρος και των φετινών καρναβαλιών είναι ο εθελοντισμός, οι πινελιές του οποίου δίνουν τη διαφορά κάθε χρόνο.
Μια πλατιά και αυθόρμητη προσφορά , συμμετοχή από μαθητές , φορείς και συλλόγους το ενδυναμώνουν με αβίαστη και πληθωρική αγάπη, το πλουτίζουν με πρωτότυπες ιδέες και το βοηθούν ουσιαστικά με εθελοντική προσφορά εργασίας σε κάθε βήμα του, σε κάθε εκδήλωσή του. 
Φέτος θα πραγματοποιηθούν Αποκριάτικα Καρναβάλια σε Μοναστηράκι, Θύρρειο, Παλιάμπελα , Κατούνα , το παιδικό καρναβάλι στην Βόνιτσα και Παιδικά πάρτυ σε Πλαγιά και Παλιάμπελα . 
Στην Πάλαιρο δεν θα πραγματοποιηθεί ο Βλάχικος Γάμος . Στην θέση του θα γίνει αποκριάτικη παρέλαση που θα ξεσηκώσει όλη την Πάλαιρο με την συμμετοχή πολλών μαθητών. 
Αναλυτικά το πρόγραμμα : 
ΒΟΝΙΤΣΑ : « Παιδικό Αποκριάτικο Καρναβάλι » Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 15.30 μμ 
ΠΑΛΑΙΡΟΣ : Αποκριάτικο Καρναβάλι Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018 11.00 πμ 
ΚΑΤΟΥΝΑ : Αποκριάτικο Καρναβάλι Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018 11.00 πμ 
ΠΛΑΓΙΑ : Παιδικό Αποκριάτικο Πάρτι Κυριακή 18 Φεβρουρίου 2018 11.00 πμ 
ΘΥΡΡΕΙΟ :Αποκριάτικο Καρναβάλι Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018 16.30 μμ 
ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ : Αποκριάτικο Καρναβάλι Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018 17.00 μμ 
ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΑ: Αποκριάτικη Πεζοπόρος Παρέλαση Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 16.00 μμ 
Σας περιμένουμε στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας το τριήμερο των αποκρεών για να διασκεδάσετε και να περάσετε ένα αξέχαστο τριήμερο που θα ολοκληρωθεί την Καθαρά Δευτέρα με το δρώμενο του Γληγοράκη Αχυρένιου . 

“Όλοι μαζί γιορτάζουμε “



google page rank