Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Ξεσπά ο σύζυγος της 36χρονης Μαρίας που βρήκε τραγικό θάνατο στα νερά της Αμφιλοχίας

Αποκαλυπτική μαρτυρία για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε τραγικό θάνατο στα νερά του Αμβρακικού έδωσε αποκλειστικά στο STAR και τον Γιάννη Σωτηρόπουλο ο σύζυγος της 36χρονης αισθητικού από το Λουτράκι.
«Θέλω να λάμψει η αλήθεια γιατί πρόκειται για μια μητέρα με 4 παιδιά…» είπε ο Άρης Αντωνόπουλος.
Εννέα μήνες μετά την εξαφάνιση της όμορφης Μαρίας από το σπίτι τους στο Λουτράκι και τον εντοπισμό της σορού της στον Αμβρακικό, ο σύζυγος της λύνει τη σιωπή του και ξεσπά μπροστά στην κάμερα του STAR.
«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση αυτοκτονίας, διότι η σύζυγός μου δεν αντιμετώπιζε κανένα ψυχολογικό πρόβλημα…» είπε ακόμα.
-Αφού αποκλείεται το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας, πού πάει το μυαλό σας;
«Τροχαίο ήταν και γι΄ αυτό έχουμε ορίσει πραγματογνώμονα…»
Τους ισχυρισμούς του συζύγου φαίνεται να επιβεβαιώνει και η φωτογραφία – ντοκουμέντο του αυτοκινήτου της 37χρονης, καθώς το όχημα δείχνει να έχει δεχθεί ισχυρό χτύπημα από άλλο όχημα, σαν να έχει εμβολιστεί στη θέση του οδηγού, πριν καταλήξει στα νερά του Αμβρακικού κόλπου και βρει τραγικό θάνατο, αφήνοντας ορφανά 4 παιδιά, εκ των οποίων τρία ανήλικα και μια 18χρονη κοπέλα, η οποία δίνει φέτος πανελλήνιες.
Τρεις είναι οι δικογραφίες που έχουν σχηματιστεί στην Εισαγγελία του Αγρινίου για την άτυχη Μαρία. Μία για την εξαφάνιση, η δεύτερη για το τροχαίο και η τρίτη για πιθανή εγκληματική ενέργεια.  

star.gr
google page rank