Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Το χάρηκαν με την αθώα ψυχούλα τους τα παιδάκια της Βόνιτσας στην μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή και το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δένδρου.

Οι Άγιες μέρες των Χριστουγέννων έφτασαν , τα χωριά  άρχισαν να φορούν τα γιορτινά τους. 
Στην Πλατεία της Βόνιτσας την Κυριακή 10/12/2017 στις 17.00 μμ πραγματοποιήθηκε με μεγάλο ενθουσιασμό, κέφι και πολύ γέλιο  η  Χριστουγεννιάτικη γιορτή των παιδιών και η φωταγώγηση του Δένδρου που διοργάνωσε το Kέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου.
Η εκδήλωση περιείχε πλούσιο πρόγραμμα και σημείωσε μεγάλη επιτυχία αφού γέμισε η πλατεία και υπήρχε μεγάλη και εθελοντική συμμετοχή από Συλλόγους και μεγάλους.
Υπο τους ήχους της Φιλαρμονικής της Βόνιτσας που έδινε ένα διαφορετικό ηχητικό χρώμα στη βραδιά ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις.
Ο Άγιος Βασίλης μοίραζε δώρα σε όλα τα παιδάκια, συγχρόνως γινόταν ο στολισμός και ο φωτισμός του δένδρου από όλα τα παιδάκια.
Πολλά παιδάκια έστειλαν γράμμα στον Αϊ Βασίλη με τον  Εικαστικό Πολιτιστικό Σύλλογο "Hobbyland"
Τα Κάλαντα και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια τραγούδησαν τα  παιδιά του 1ου και 2ου  Δημοτικού Σχολείου Βόνιτσας. Στην συνέχεια ακολούθησαν Παραδοσιακοί Χριστουγεννιάτικοι χοροί από τα  τμήματα  του Πολιτιστικό Σύλλογο  "Η Θεοτόκος".
Υπήρχε bazaar από το ΚΑΠΗ Βόνιτσας, ενώ υπήρχαν λουκουμάδες για τα παιδιά και ζεστό κρασί για τους μεγάλους.
Καθ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης μασκότ χιονάνθρωπος και μασκότ τάρανδος καθώς και ο Άγιος Βασίλης πλαισίωσαν την γιορτή και φωτογραφίζονται με τον κόσμο.
 Δύο ξωτικά γεμισαν με χρώμα και χριστουγεννιάτικα σχέδια τα παιδικά πρόσωπα.
Και φυσικά στη μεγάλη παρέα της εκδήλωσης των παιδιών ήταν ο Ξυλοπόδαρος.
 Μετά το άναμμα του δέντρου ο  Μάγος Oscar και ο γκαφατζής αντίζηλος του Mojo το μαγικό ξωτικό επί σκηνής σε ένα εντυπωσιακό  διαδραστικό comedy magic show με mini illusion προκάλεσε άφθονο γέλιο και άφησε  το κοινό με το στόμα ανοιχτό να απορεί αν αυτό που έβλεπε είναι αληθινό ή όχι..
Τα παιδιά της Βόνιτσας το χάρηκαν με την αθώα τους ψυχούλα και κάθε χρόνο περιμένουν την μέρα αυτή.
Οι Τοπικές και Δημοτικές Kοινότητες του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας  αγκάλιασαν και καθιέρωσαν τις Χριστουγεννιάτικες  εκδηλώσεις  σε όλα τα Χωριά του Δήμου.
Οι εορταστικές Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις συνεχίζονται την Τετάρτη 13/12/2017 στα Παλιάμπελα. 
Καλά Χριστούγεννα σε όλους 
 ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ:




























google page rank