Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Προσλήψεις 17 ατόμων στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας

Η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας ανακοινώνει την πρόσληψη συνολικά δεκαεπτά (17) ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου χρονικής διάρκειας δύο (2) μηνών, από 18/12/2017 μέχρι και 17/02/2018, προκειμένου να καλυφθούν έκτακτες ανάγκες για την αντιμετώπιση και την άμεση διαχείριση των συνεπειών από καταστροφές που προκλήθηκαν από έντονα καιρικά φαινόμενα (Πλημμυρικά Φαινόμενα) στους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλ/νίας, οι οποίοι κηρύχθηκαν σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας και συγκεκριμένα του εξής ανά ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης αριθμού ατόμων, με τα αντίστοιχα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα:

3 ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών
1 ΠΕ Γεωλόγων
1 ΔΕ Χειριστή Μηχανημάτων Έργου (φορτωτή- εκσκαφέα JCB)
1 ΔΕ Χειριστή Μηχανημάτων Έργου (Προωθητήρα γαιών)
1 ΔΕ Χειριστή Μηχανημάτων Έργου (Διαμορφωτή γαιών)
10 ΥΕ Εργατών
Γενικά Προσόντα Πρόσληψης
1. Οι υποψήφιοι να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών.
2. Να έχουν την υγεία και την φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση καθηκόντων της θέσης που επιλέγουν.
3. Οι υποψήφιοι δεν πρέπει να έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση).
Κατά την επιλογή των υποψηφίων θα συνεκτιμώνται τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα, τα οποία κατά την κοινή πείρα μαρτυρούν καταλληλότητα των επιλεγόμενων για το συγκεκριμένο έργο.
Υποβολή αιτήσεων και απαιτούμενα δικαιολογητικά:
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδοτημένο άτομο ή ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη Δ/νση Διοικητικού-Οικονομικού της Π.Ε. Αιτωλ/νίας (Τμήμα Προσωπικού, Διοικητήριο, Μεσολόγγι-Τ.Κ. 302 00) εντός εύλογης προθεσμίας και όχι πέραν των τριών (3) ημερών από την ανάρτηση της παρούσας, επισυνάπτοντας τα σχετικά δικαιολογητικά που αποδεικνύουν τα απαιτούμενα προσόντα:
1. Αίτηση, στην οποία πρέπει απαραίτητα να αναγράφονται, εκτός από τα προσωπικά στοιχεία του υποψηφίου, ο ΑΜΚΑ, ο ΑΦΜ και ο Α.Μ. ΙΚΑ του υποψηφίου.
2. Πιστοποιητικό τίτλου σπουδών
3. Υπεύθυνη Δήλωση Ν. 1599/86 ότι δεν έχουν καταδικαστεί
4. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης
5. Φωτοτυπία ταυτότητας
6. Υπεύθυνη Δήλωση Ν. 1599/86 ότι δεν έχουν απασχοληθεί στο Φορέα μέσα στο 12μηνο.
7. Ακριβές αντίγραφο της σχετικής άδειας (όπου απαιτείται)
google page rank