Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Ένα γκολ του Σπύρου Σταμουλάκη ήταν αρκετό για τον ΑΟ Πλαγιάς, 1-0 τον Οδυσσέα στο Νυδρί

                  
 Ο ΑΟ Πλαγιάς επικράτησε 1-0 του Οδυσσέα στο Νυδρί  και επέστρεψε στις νίκες σκαρφαλώνοντας αρκετές θέσεις στην βαθμολογία. Πάλεψαν αλλά δεν μπόρεσαν να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι.
Ένα γκολ, από τον Σπύρο Σταμουλάκη, ήταν αρκετό στον ΑΟ Πλαγιάς ώστε να πάρει τη νίκη επί του Οδυσσέα Νυδριού και με την επιστροφή στα τρίποντα μετά από δυο ισοπαλίες, και να ανέβει στην 4η θέση.
Σε ένα ματς που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας λόγω της κακής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το γκολ που έψαχναν με γκολ του Σπύρου Σταμουλάκη στο 39΄, ενώ ο ίδιος παίχτης λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου είχε δοκάρι.
Ο Οδυσσέας Νυδριού είχε τη μεγάλη ευκαιρία για να πάρει το βαθμό όταν στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Μαχαλιώτης έδιωξε την μπάλα πάνω στη γραμμή.
Στο 87΄ ο Θειακός αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Διαιτητής: Καλογέρης
Βοηθοί: Κατσαμπίρης-Νάστος
Οδυσσέας Νυδριού (Χρήστος Βάννας): Κυριακίδης Σ., Κυριακίδης Β., Γεωργάκης (77΄Νικολάου), Πολίτης, Αργυρός, Καλογέρης, Θειακός, Θεράπος, Γαζής, Σταύρου, Καρτάνος (52΄Γαζής).
ΑΟ Πλαγιάς (Θωμάς Βασιλειάδης): Καταγής Γ., Κοκόλης (90΄Μπουρδάρας), Βερύκιος, Μαχαλιώτης, Καταγής Π., Τριαντακωνσταντής (90΄Καταγής Ε.), Φερεντίνος Δ. (90΄Κοντομίχης), Μωραΐτης Ι., Σταμουλάκης Σ. (77΄Καπότης), Μωραΐτης Β., Σταμουλάκης Γ.

 ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ:
















google page rank