Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Αιτωλοακαρνανία: Στις ίδιες κάλπες η ψηφοφορία της Κεντροαριστεράς

H Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή των εκλογών για την ανάδειξη του επικεφαλής του νέου πολιτικού φορέα, συνήλθε χθες 17 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 19.00 και αποφάσισε:
Πρώτον, να εκφράσει τις ευχαριστίες της προς όλους τους εθελοντές, προέδρους και μέλη των Εφορευτικών Επιτροπών, καθώς και τα μέλη του Δικτύου Εμπιστοσύνης, για τις προσπάθειες που κατέβαλαν την περασμένη Κυριακή για την άψογη διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας. Στο πλαίσιο αυτό, τους καλεί να ανταποκριθούν με παρόμοιο τρόπο και στην επαναληπτική εκλογή της Κυριακής 19 Νοεμβρίου 2017. 

Δεύτερον, καλεί τους 210.000 πολίτες ψήφισαν στον πρώτο γύρο να προσέλθουν πάλι στις κάλπες. Υπενθυμίζει ότι η ψηφοφορία την ερχόμενη Κυριακή θα διεξαχθεί από τις 8 το πρωί ως τις 8 το βράδυ, ότι μπορούν να ψηφίσουν σε όποιο εκλογικό τμήμα επιθυμούν, ότι δεν θα καταβάλουν καμιά εισφορά και ότι η διαδικασία αναμένεται να είναι ταχύτερη απ’ ότι ήταν στον πρώτο γύρο, διότι δεν θα χρειασθεί να συμπληρώσουν αίτηση/δήλωση.

Τα εκλογικά τμήματα θα ανοίξουν στις 8 π.μ. και θα μείνουν ανοικτά έως τις 8 μ.μ. – Ψηφίζουν μόνο όσοι συμμετείχαν την πρώτη Κυριακή

Στην Αιτωλοακαρνανία η ψηφοφορία διεξάγεται,ομαλά και με ικανοποιητική συμμετοχή στα εξής  19 εκλογικά κέντρα:
Στην πόλη του  Αγρινίου: Στην αίθουσα συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου ( πρώην κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδας), στον πρώην σταθμό του τραίνου στην οδό Μαβίλη  και στο πρώην Δημαρχείο Αγίου Κωνσταντίνου.
Στο δήμο Αγρινίου:  στα πρώην Δημαρχεία Στράτου, Αγγελοκάστρου, Μακρυνείας και Αρακύνθου
Στο δήμο Μεσολογγίου:  στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο  και στα πρώην Δημαρχεία Οινιαδών και Αιτωλικού.
Στον δήμο Ναυπακτίας στο Ξενία Ναυπάκτου.
Επίσης,  στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Θέρμου,  στον δήμο Αμφιλοχίας στο δημαρχείο και στα πρώην δημαρχεία Ινάχου (Χαλκιόπουλο)  και Μενιδίου, στον δήμο Αστακού στο δημαρχείο και στο πρώην Δημαρχείο Αλυζίας (Κανδήλα) . Στον Δήμο Ακτίου- Βόνιτσας  στο δημαρχείο στη Βόνιτσα και στο πρώην Δημαρχείο Μεδεώνος (Κατούνα).
google page rank