Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Αναβλήθηκε η τηλεμαχία Φώφης – Ανδρουλάκη

Λόγω του πένθους για τα θύματα της κακοκαιρίας στη δυτική Αττική, αναβάλλεται η τηλεμαχία της Φώφης Γεννηματά και του Νίκου Ανδρουλάκη που είχε συμφωνηθεί για την Παρασκευή ενώ αναστέλλεται και η προεκλογική δραστηριότητα των υποψηφίων.
Την απόφαση έλαβε η Ανεξάρτητη Επιτροπή Διαδικασιών & Δεοντολογίας, υπό τον καθηγητή Ν. Αλιβιζάτο . Σε ανακοίνωσή της η Επιτροπή εκφράζει «την βαθύτατη οδύνη τους μπροστά στο θάνατο τόσων συμπολιτών μας στη Δυτική Αττική» και για αυτό αποφάσισε:

«Πρώτον, μετά από συνεννόηση με τους δυο υποψηφίους, να ματαιώσει την προγραμματισμένη τηλεμαχία τους.
Δεύτερον, να συστήσει στους υποψηφίους να αναστείλουν την προεκλογική δραστηριότητά τους, συμπεριλαμβανομένων των ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών εμφανίσεων τους, την Πέμπτη 16 και την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017.
Τρίτον, να διεξαχθεί κανονικά ο δεύτερος γύρος των εκλογών, την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017, σύμφωνα με όσα έχουν αναγγελθεί. Αίτημα αναβολής που διατύπωσε, μετά την κήρυξη εθνικού πένθους, ο υποψήφιος κ. Ν. Ανδρουλάκης, δεν έγινε δεκτό, διότι στις 26 Νοεμβρίου και τις 3 Δεκεμβρίου διεξάγονται οι εκλογές των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)
google page rank