Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

Ορκίστηκε η Κωνσταντίνα Καραΐσκου του Δημητρίου σαν Υπάλληλος στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας από τις λίστες επιτυχόντων του ΑΣΕΠ.

Από το 2008 είχαν συμπεριληφθεί συνδημότες μας κλπ  στις λίστες επιτυχόντων του ΑΣΕΠ με μόρια που είχαν κάνει αιτήσεις επί Δήμου Μεδεώνος με δήμαρχο τον Γιάννη Σεραφή τότε, όπως και Ανακτορίου με δήμαρχο τον Γιώργο Αποστολάκη, ενώ τώρα ξεπάγωσαν επί Δήμου Ακτίου Βόνιτσας και οι άλλες θέσεις που υπήρχαν. 
Ήδη ορκίσθηκαν αυτές τις μέρες 3 ακόμη υπάλληλοι στο Δήμο μας, ένας Δικηγόρος για την Νομική Υπηρεσία του Δήμου, ένας Υδραυλικός Εμμανουήλ Δράκος  και η συνδημότισσα μας Καραΐσκου Κωνσταντίνα που ήταν αναπληρώτρια και μιας και παραιτήθηκε ο πρώτος πριν από αυτή ανέλαβε καθήκοντα Δ.Ε. υπάλληλος γραφείου η οποία ορκίσθηκε χθες.
Την Κωνσταντίνα Καραΐσκου την γνωρίζουμε από την μεγάλη της προσφορά στην ενότητα Μεδεώνος  μιας και εργαζόταν στο «Βοήθεια στο σπίτι» για πολλά χρόνια και ήταν γνωστή και όλοι έχουν να πουν μια καλή κουβέντα γι’ αυτή. Επίσης αξίζει να αναφέρουμε πως η Κων/ντίνα δημιούργησε το Σύλλογο Γυναικών στην Κατούνα και στην συνέχεια αποσύρθηκε.
Δείτε φωτο από την Ορκωμοσία της Κωνσταντίνας Καραΐσκου από τον Δήμαρχο Ακτίου Βόνιτσας    Γιώργο Αποστολάκη όπως και του Δικηγόρου Βασίλη Κοντομίχη.

Συγχαρητήρια  στους επιτυχόντες και καλή επιτυχία στο έργο τους.




google page rank