Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

Δράμα: Είχε ξανασκοτώσει ο ηλικιωμένος που εκτέλεσε διαρρήκτη – Το έγκλημα «καρμπόν» το 1996

Νέα στοιχεία για την υπόθεση που συγκλονίζει τη Δράμα – Ο ηλικιωμένος εκτέλεσε τα ξημερώματα με καραμπίνα έναν διαρρήκτη, που προσπάθησε να μπει στο μαγαζί του – Σοκάρει η αποκάλυψη ότι ο ιδιοκτήτης είχε σκοτώσει ξανά κάτω από ανάλογες συνθήκες έναν ακόμα άνθρωπο – Η πρώτη ανθρωποκτονία είχε σημειωθεί 21 χρόνια πριν αλλά ο δράστης αθωώθηκε!
Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για το έγκλημα που σημειώθηκε στη Δράμα.
Όλα συνέβησαν περίπου στις 4.30 τα ξημερώματα, στον Άγιο Αθανάσιο. Ένας 29χρονος Έλληνας μαζί με άγνωστο συνεργό επιχείρησε να διαρρήξει ένα κατάστημα αργυροχρυσοχοΐας.
Ο ηλικιωμένος ιδιοκτήτης που διέμενε πάνω από το κατάστημα αντιλήφθηκε τη διάρρηξη, πήρε την καραμπίνα του, σημάδεψε και πυροβόλησε τον διαρρήκτη. Ο άτυχος νεαρός έπεσε νεκρός από τα πυρά. Ο συνεργός του τράπηκε σε φυγή.

Ο ηλικιωμένος συνελήφθη και κρατείται. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Ο 79χρονος «τιμωρός» θα οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση για το έγκλημα ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.
Είχε ξανασκοτώσει – Το έγκλημα 21 χρόνια πριν
Ωστόσο όπως αποκαλύπτει το seleo, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο ηλικιωμένος γίνεται αρνητικός πρωταγωνιστής σε περιστατικό αυτοδικίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό είχε επαναληφθεί με πανομοιότυπο τρόπο το 1996. Τότε ο ηλικιωμένος είχε και πάλι σκοτώσει, πυροβολώντας από το μπαλκόνι έναν ακόμα διαρρήκτη!
Είχε συλληφθεί και τότε αλλά τελικά είχε αθωωθεί στο δικαστήριο…
πηγή: seleo
agrinionews.
google page rank