Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ : ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ

Μετά την Βόνιτσα και την Πάλαιρο σειρά είχαν τα υπόλοιπα χωριά του Δήμου μας έτσι ώστε να φτιαχτούν με προδιαγραφές μεγάλων πόλεων και σταδίων γήπεδα μπάσκετ, βόλεϊ και τένις κλπ αρκεί τα δάπεδα τους να είναι σε καλή κατάσταση και να πληρούν τους όρους διαφορετικά το γήπεδο θέλει φτιάξιμο από την αρχή.
Συνεχίζει την πορεία του ο Δήμος με την στροφή του στις αθλητικές εγκαταστάσεις και την ώθηση της νεολαίας στον αθλητισμό, έτσι έφτιαξε και το γήπεδο μπάσκετ στο Γυμνάσιο Μοναστηρακίου.  
Έτσι δίνεται η ευκαιρία στα νέα παιδιά να ασχοληθούν πιο έντονα με τα συγκεκριμένα αθλήματα αλλά και με περισσότερη ασφάλεια. Όπως αναφέραμε και στα άλλα χωριά τα γήπεδα το πρώτο διάστημα χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή, ούτε να μπουν μέσα κάποιοι με αυτοκίνητα η μηχανάκια κ όποιος θέλει να παίξει θα πρέπει να χρησιμοποιεί αθλητικά παπούτσια (όχι αυτά με τις τάπες που παίζουμε ποδόσφαιρο).
Στην συνέχεια θα ακολουθήσει τοποθέτηση πλαστικών επενδύσεων των γηπέδων στα υπόλοιπα χωριά του Δήμου και όπου το δάπεδο των γηπέδων αυτών προσφέρεται για μια τέτοια δαπανηρή επένδυση, αλλά και στα χωριά να υπάρχουν αρκετά παιδιά ή οι χώροι να είναι περιφραγμένοι έτσι ώστε να μην καταστραφεί. 
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ:



google page rank