Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

ΒΑΡΥ ΠΕΝΘΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΓΕΛΜΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ

Δυστυχώς δεν άντεξε το παλληκάρι, ο Θανάσης Τομαράς  που νοσηλευόταν στην ΜΕΘ στο νοσοκομείο στα Γιάννενα και έφυγε από κοντά μας, σήμερα 28/9/2017. Ο Θανάσης το βράδυ της Δευτέρας 18/9/2017 είχε τροχαίο ατύχημα στα Γιάννενα με μηχανή, η οποία βγήκε εκτός δρόμου, ενώ στην μηχανή επέβαιναν δύο άτομα,  ο Θανάσης και ένας φίλος του. 
Ο φίλος του τραυματίσθηκε ελαφρά  ενώ ο Θανάσης διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου και νοσηλευόταν σε άσχημη κατάσταση,  στην εντατική, για 10 ολόκληρες μέρες κι ενώ όλοι προσεύχονταν για ένα θαύμα, δυστυχώς σήμερα έφυγε από κοντά μας για πάντα.
Παιδί πολυμελούς οικογένειας ο Θανάσης Τομαράς, γιος του Χρήστου και της Αθανασίας, το γένος Βούλγαρη, αδελφός του πρόωρα χαμένου, δίδυμου αδελφού του Δημήτρη, του Ηλία, της Αλίκης, της Δήμητρας, της Γεωργίας και της Έλλης, σύζυγος της  Βίκυς  και πατέρας δύο υπέροχων αγοριών του Χρήστου και του Δημήτρη.
Ένα ολάκερο χωριό όλες αυτές τις μέρες προσεύχονταν και ζούσε με την ελπίδα, να συνέλθει ο Θανάσης, μήπως και ακούσουν ένα καλό νέο, ο Θανάσης δυστυχώς όμως  δεν ξύπνησε, το τέλος ήταν κακό, το όνειρο και η ευχή έγιναν εφιάλτης.
Μάνα, σύζυγος, παιδιά, αδέλφια, φίλοι όλοι έμειναν με ένα γιατί… Γιατί τόσο γρήγορα, γιατί τόσο άδικα, γιατί τόσος πόνος , γιατί ένα ταξίδι στην μητέρα πατρίδα να έχει τόσο τραγική κατάληξη …
Αγαπημένε φίλε Θανάση είναι σκληρό να σε αποχαιρετάμε για το μεγάλο ταξίδι τόσο πρόωρα … Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ …
Ο Θεός να δώσει δύναμη, παρηγοριά και κουράγιο στην οικογένειά σου, να αντέξουν τον χαμό σου, να σταθούν όρθιοι και να σε θυμούνται για πάντα ..

         

Θα σας ενημερώσουμε με νεότερη ανακοίνωση μας για την εξοδιο ακολουθία και την ταφή του Θανάση μας 


20:56 ΝΕΟΤΕΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
Η ΕΞΟΔΙΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΜΑΣ ΘΑΝΑΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 30/9/2017  ΚΑΙ ΩΡΑ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΚΑΙ Η ΤΑΦΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ. 

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΥΤΙΒΗΣ 
google page rank