Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Δήμαρχος Γεώργιος Αποστολάκης στον αγιασμό των σχολείων στην Κατούνα

Στην Κατούνα έδωσε το παρών στον αγιασμό των σχολείων, ειδικότερα παραβρέθηκε στον αγιασμό στους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Κατούνας και στην συνέχεια στο Γυμνάσιο και το Λύκειο, όπου έδωσε τις ευχές για την νέα σχολική χρονιά και μίλησε στους μαθητές. 
Στο Δημοτικό σχολείο ετελέσθη ο αγιασμός από τον πατήρ Θεόδωρο Κτίστη παρουσία μαθητών του Δημοτικού και νηπιαγωγείο. 
Στην συνέχεια ο Δήμαρχος Γεώργιος Αποστολάκης πήρε το λόγο έδωσε ευχές και είπε:  Θέλω να ευχηθώ στους μαθητές και τις μαθήτριες, στους εκπαιδευτικούς και τους γονείς, δημιουργική και γόνιμη σχολική χρονιά. Η έναρξη της σχολικής χρονιάς συνιστά μια νέα αφετηρία γεμάτη στόχους, προσδοκίες και όνειρα στο δύσκολο αλλά συναρπαστικό δρόμο των μαθητών προς την κατάκτηση της γνώσης.
Μένοντας προσηλωμένοι στους στόχους σας, με επιμονή, υπομονή και μεθοδικότητα μπορείτε να πετύχετε ό,τι ονειρευτείτε.
Η φροντίδα μας θα είναι συνεχής για τη διασφάλιση ενός σχολικού περιβάλλοντος που θα στηρίζει τις προσπάθειες των μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων και κηδεμόνων και θα συμβάλει στην επίτευξη των επιδιώξεων τους.
Επισήμανε δε πως όλοι πρέπει να προσέχουν τις εγκαταστάσεις των σχολείων, διότι ο Δήμος με χρήματα των ίδιων των δημοτών τα επισκεύασε και οι καιροί είναι δύσκολοι και όλοι πρέπει να συμβάλουμε στην φύλαξη αυτών. 

Στην συνέχεια η Κατουνιώτισσα Διευθύντρια κα Μαρία Τσιλίκη έδωσε ευχές στους μαθητές για την νέα σχολική χρονιά. 
Στην τελετή του αγιασμού έδωσαν το παρών και οι: Αντιδήμαρχος Προδρομίτης Σωτήρης, Δημοτική Σύμβουλος Καρέλου Αθηνά, ο πρόεδρος Καφρίτσας Θωμάς, ο υπαστυνόμος Α.Τ. Κατούνας Γεώργιος Κούσης, ο πρόεδρος της Κωνωπίνας Χρήστος Τίγκας. 



google page rank