Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Αποχώρησε ο Σωτήρης Στράτος – Συζήτηση με Γεωργαλή για το τιμόνι του Πας Παλιάμπελα

Ο προπονητής της ομάδας του Πας Παλιάμπελα αποχώρησε από το τιμόνι της ομάδας και όπως ανακοίνωσε ο ίδιος οι λόγοι είναι επαγγελματικοί.
Ο Σωτήρης Στράτος ανέλαβε πέρυσι τον Πας Παλιάμπελα και κατάφερε να  φέρει το σωματείο ξανά στο παρασκήνιο αλλά και από τους μείον βαθμούς που είχε να κάνει μια καλή πορεία με τις δυνατότητες που είχε ενώ πήρε και το βραβείο ήθους της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ως την ομάδα που κατά την διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς 2016-2017 δεν δέχτηκε κόκκινη κάρτα αλλά και στους αγώνες έδειξε ήθος στους αντιπάλους χωρίς να δημιουργήσει προβλήματα στον αγωνιστικό χώρο.

Αυτή την στιγμή το Δ.Σ. της ομάδας από πληροφορίες του GoSports.gr βρίσκεται σε συζητήσεις  με τον Γεωργαλή Αποστόλη (Αλμπέρτο) και στις επόμενες ημέρες  θα δούμε αν θα είναι στο τιμόνι του Πας Παλιάμπελα για την αγωνιστική χρονιά 2017-2018.
Δείτε την ανακοίνωση του κ. Στράτου:
“Για επαγγελματικούς λόγους θα πρέπει να αποχωρήσω από τον ΠΑΣ ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΑ. Ευχαριστώ πολύ τους παίκτες κ την ηγεσία για την υπέροχη χρονιά που περάσαμε μαζί κ τους ευχαριστώ για την προσπάθεια που κάναμε να υπάρξει ξανά η ομάδα στα γήπεδα.
Δείτε παρακάτω την επιστολή: 
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣ ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΑ 
Ο ΠΑΣ Παλιάμπελα εύχεται τα καλύτερα στον πρώην προπονητή της ομάδας  Σωτήρη Στρατό.  Ο κ. Στράτος ήταν ένας  πραγματικά πιστός φίλος του συλλόγου μας, όμως οι  επαγγελματικές του υποχρεώσεις είναι αυτές που δεν τον αφήνουν φέτος να είναι προπονητής της ομάδας μας.
Τον ευχαριστούμε πολύ για τις υπηρεσίες που μας προσέφερε  την αγωνιστική περίοδο που μας πέρασε, μια καθόλα  πετυχημένη χρόνια με αποκορύφωμα την κατάκτηση του ευ αγωνίζεσθαι που ήταν και ο βασικός μας στόχος.

Είναι σίγουρο ότι οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν.


Το Δ.Σ.
gosports
google page rank