Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Δευτέρα (25/09)

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο
Κακή διάθεση, θετικές εξελίξεις!
Κριός
Ανοίγει ο δρόμος για μια συνεργασία ή συμφωνία που μπορεί να αλλάξει υπέρ σου τους όρους του «παιχνιδιού». Επιπλέον, αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, έχεις όλα τα αναγκαία πλεονεκτήματα για να το πράξεις. Παράλληλα βέβαια, καλείσαι να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου σε πάσχοντες αλλά και να φροντίσεις για την δική σου ευεξία. 
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/KRIOS
Ταύρος
Με τον Δία στον Ζυγό θα έχεις την ευκαιρία να «τρέξεις» θέματα που αφορούν στην δουλειά σου κι ίσως βρεις κάποιους συνεργάτες ή συμπαραστάτες στο έργο σου. Επιπλέον μπορεί να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που κατέχουν «θέσεις-κλειδιά» κι έχουν τον τρόπο ή τα μέσα να σε βοηθήσουν σε ένα νέο ξεκίνημα.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/TAYROS
Δίδυμοι

Ο Δίας στον Ζυγό μπορεί να σου δώσει μια μεγάλη χαρά ή ικανοποίηση από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, ενώ ανάλογα ευεργετική είναι η επιρροή του και στον οικονομικό-επενδυτικό τομέα. Παράλληλα όμως, το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου σε προειδοποιεί να μην «πάρουν τα μυαλά σου αέρα», αφού έχεις μπροστά σου ένα δύσκολο έργο.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/DIDYMOI
Καρκίνος
Ένα περιουσιακό ή οικογενειακό θέμα σου μπορεί να εξελιχθεί υπέρ σου, χωρίς μάλιστα να προσπαθήσεις πολύ. Επιπλέον, ο Δίας στον Ζυγό μπορεί να συμβάλλει σε μια θεαματική βελτίωση των συνθηκών διαβίωσής σου. Παράλληλα όμως, μπορεί να επιβαρυνθεί η καθημερινότητά σου με επιπλέον υποχρεώσεις ή να υπάρξει μια στενόχωρη εξέλιξη στην ζωή ενός συγγενικού σου προσώπου.   
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/KARKINOS
Λέων
Με τον Δία στον Ζυγό είναι αρκετά αυτά που μπορεί να βρουν τον δρόμο τους, κυριολεκτικά και μεταφορικά, αφού σε επικοινωνιακό επίπεδο, όλα λειτουργούν υπέρ σου. Ίσως μάλιστα, να λάβεις μια πολύ ευχάριστη είδηση. Από την άλλη πλευρά βέβαια, το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου, σε καλεί να αποφύγεις τα περιττά έξοδα, προτιμώντας να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου.    
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/LEON
Παρθένος
Το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου ενισχύει την εξονυχιστική ακρίβεια με την οποία εξετάζεις ή διαχειρίζεσαι τις υποθέσεις σου, χάνοντας μεν σε χρόνο αλλά κερδίζοντας σε ουσία. Κι άσε τους βιαστικούς να… σκούζουν! Παράλληλα, ο Δίας στον Ζυγό ευνοεί τις οικονομικές βλέψεις σου κι αν εργαστείς με την συνήθη φιλοτιμία σου, μπορείς να έχεις άριστα αποτελέσματα.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/PARTHENOS
Ζυγός
Με τον Δία στο ζώδιό σου να «δίνει ρέστα» ο ρόλος σου γίνεται αναπόφευκτα πρωταγωνιστικός αφού μόνον εσύ μπορείς να πετύχεις πράγματα με εύκολο και «τυχερό» τρόπο. Επιπλέον, είναι η κατάλληλη στιγμή για να επιδιώξεις συνεργασίες-συμφωνίες που θα έχουν ένα αμοιβαίο όφελος ή έστω… μονομερές υπέρ σου! Παράλληλα βέβαια, καλείσαι να πιστέψεις περισσότερο στις δυνατότητες σου. 
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ZYGOS
Σκορπιός
Ο Δίας στον Ζυγό ευνοεί τις επαγγελματικές βλέψεις σου και ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να επεκτείνεις τις δραστηριότητες σου, παίρνοντας σημαντικές πρωτοβουλίες. Επιπλέον, ενδέχεται να «απελευθερωθείς» από μια αποκάλυψη σχετική με ένα θέμα που σε «βάραινε» ή να ωφεληθείς από μια κρυφή παρέμβαση τρίτου για λογαριασμό σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/SKORPIOS
Τοξότης
Με τον Δία στον Ζυγό να «υπερθεματίζει», οι συνθήκες ευνοούν την κοινωνικοποίησή σου και την συμμετοχή σε ομάδες κι ίσως να γίνουν σημαντικές κινήσεις προς αυτήν την κατεύθυνση. Ευκαιρία λοιπόν να γνωρίσεις καινούρια πράγματα και ανθρώπους που μπορεί να έχουν διαφορετικές αντιλήψεις αλλά σας ενώνει ένας κοινός σκοπός. Ωστόσο, στον επαγγελματικό τομέα, επικρατεί άλλο κλίμα.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/TOXOTIS
Αιγόκερως
Το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου σε θέλει πιο πρακτικό και… φιλομαθή στην καθημερινότητά σου. Μπορεί επίσης να σε δικαιώσει σε πολλά, αρκεί να μην μια «καθηλωθείς» από τις συνήθεις ανασφάλειές σου. Παράλληλα, ο Δίας στον Ζυγό ευνοεί τις κοινωνικές και επαγγελματικές σου επιδιώξεις, ίσως μάλιστα να ωφεληθείς άμεσα, πετυχαίνοντας μια σημαντική συμφωνία ή συνεργασία.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/AIGOKEROS
Υδροχόος
Οι συνθήκες είναι ιδανικές για να δικτυωθείς ή να επικοινωνήσεις με πρόσωπα που εξυπηρετούν άριστα τους στόχους και τις βλέψεις σου. ίσως μάλιστα η «σωτηρία» σου να βρίσκεται στο… εξωτερικό! Επιπλέον, ο Δίας στον Ζυγό προάγει την επιμόρφωση σου και σου επισημαίνει ότι το πεδίο της δράσης σου μπορεί να επεκταθεί ακόμη περισσότερο.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/YDROHOOS
Ιχθύες
Μπορεί να αναλάβεις κάποιες επιπλέον ευθύνες, όμως φρόντισε μην αφήσεις… χαλαρά τα «λουριά», ούτε να γίνεις το «άλλοθι» κάποιων που στο πρόσωπό σου «ξεπλένουν τις αμαρτίες τους»! Επιπλέον, το πλαίσιο των «επίσημων» συνεργασιών σου εξακολουθεί να είναι ασύμφορο. Παράλληλα βέβαια, ευνοούνται τα οικονομικά σου και σου παρέχεται η δυνατότητα να βρεις χρηματοδότες ή υποστηρικτές.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/IHTHYES


gossip-tv.gr
google page rank