Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Με δάκρυα συγκίνησης ο Χρυσόστομος Πατούλας ευχαρίστησε τον Κόσμο στην παρουσίαση του βιβλίου του "Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ"


Με μόνο την θετική ψήφο της συμπολίτευσης του Δήμου και όχι της αντιπολίτευσης του Κέντρου Μέριμνας και ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας, παρουσιάσθηκε το βιβλίο του Κατουνιώτη Χρυσόστομου Πατούλα "ο γίγαντας του πεπρωμένου" στην αίθουσα του Δημαρχείου Κατούνας την Κυριακή 13/8/2017.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παρουσίαση των ομιλητών από τον πρόεδρο του συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων δημοσιογράφων  Πάνο Σόμπολο. Πρώτος απηύθυνε χαιρετισμό ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κ. Κοσμάς και αναφέρθηκε για το ρόλο του βιβλίου σήμερα. Στην συνέχεια πήρε το λόγο ο Δήμαρχος Ακτίου - Βόνιτσας κ. Γεώργιος Αποστολάκης και αναφέρθηκε στην προσφορά και την συγγραφική δουλειά του συνδημότη Χρυσόστομου Πατούλα. Στην συνέχεια απηύθυναν χαιρετισμό   ο πρόεδρος της εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών κ. Κώστας Καρούσος και ο Δήμαρχος Θέρμου κ. Σπύρος ΚωνσταντάραςΤην παρουσίαση του Βιβλίου έκανε πρώτος ο Καθηγητής της νομικής σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Σπύρος Βλαχόπουλος και ακολούθησε η Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κα Αγγέλη Μαρία.  Στην συνέχεια ανέβηκε στο βήμα ο συγγραφέας Χρυσόστομος Πατούλας που με τρεμάμενη φωνή και δάκρυα συγκίνησης ευχαρίστησε όλους όσους τον βοήθησαν στην παρουσίαση αλλά και όλους όσους παραβρέθηκαν σε αυτή. 
Ιδιαίτερα ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Γιώργο Αποστολάκη για την συνεργασία που είχαν για την παρουσίαση. Στο τέλος ο Χρυσόστομος δεν άντεξε και δάκρυα συγκίνησης άρχισαν να κυλούν στο πρόσωπό του και με τρεμάμενη φωνή ευχαρίστησε όλους. Ο Χρυσόστομος Πατούλας είναι ένας από τους ανθρώπους που πρόσφεραν πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κατουνιωτών Αθήνας Φίλιππος ο Ακαρνάν'. Στην συνέχεια εξέδωσε την εφημερίδα η Αιτωλοακαρνανική και έγραψε πολλά ποιήματα  όπως και το σημερινό μυθιστόρημα που κλείνει γράφοντας τα παρακάτω:
ωρίμασε η σκέψη
να ζυγίσεις την επιλογή
Πρόσεχε
τα λόγια των σειρήνων.
Οι άνθρωποι χάνονται 
που δεν έχουν ιδανικά
Σ'ευχαριστούμε πολύ Χρυσόστομε για την προσφορά σου καλοτάξιδο το βιβλίο σου.....
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ:









































































ΑΝΑΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ
  Ευάγγελος Κουτιβής 
google page rank