Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

Έβαζε φωτιές γιατί του άρεσε να βοηθά στην κατάσβεση λέει ο 24χρονος εμπρηστής!

«Τις φωτιές τις έβαζα γιατί μου άρεσε μετά να εμφανίζομαι ως εθελοντής και να βοηθάω στην κατάσβεσή τους!» φέρεται να δήλωσε ο 24χρονος που συνελήφθη για εμπρησμό σε αγροτοδασικές εκτάσεις και οικοπεδικούς χώρους, στις περιοχές της Πεντέλης, της Ανθούσας και του Γέρακα το χρονικό διάστημα από 14 Μαρτίου έως την 3η Αυγούστου και όχι μόνο.
Η επίμονη παρουσία ενός νεαρού σε πυρκαγιές που ξεσπούσαν συχνά στην Αττική, τράβηξε την προσοχή του διοικητή του 12ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αθηνών ο οποίος ξετύλιξε το κουβάρι των επαναλαμβανόμενων πυρκαγιών, στις περιοχές του Γέρακα, Ανθούσας, Παλλήνης, στο Ντράφι, στο Πικέρμι, Διώνη και Πεντέλη.

Συγκεκριμένα όπως γράφει το  newspallinis ο διοικητής του 12ου Π/Σ Αθηνών, σε φωτιά που είχε ξεσπάσει πριν κάποιους μήνες στο Πεντελικό Όρος και στην τοποθεσία Μαυρινόρα, βρήκε και κατάσχεσε υπολείμματα μισοκαμμένων σελίδων από εγχειρίδιο βιβλίου αυτοκινήτου μάρκας BMW.
Σε συνδυασμό με μαρτυρίες των κατοίκων της συγκεκριμένης τοποθεσίας αλλά και τις γύρω περιοχές στις οποίες ξέσπαγαν φωτιές ,κυκλοφορούσε αυτοκίνητο μάρκας BMW χρώματος μπορντό( ίδιο αυτοκίνητο με του συλληφθέντος).
http://www.apithano.gr
google page rank