Σάββατο 28 Απριλίου 2018

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΙΜΝΟΦΙΔΟ ΤΗΣ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ ΠΟΥ ΤΡΟΜΑΖΕΙ….ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΑΒΛΑΒΗ!(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Είναι σε όλους γνωστά, τουλάχιστον στους ντόπιους τα υπέροχα και μεγάλα λιμνόφιδα της Λίμνης Τριχωνίδας τα οποία πέρα από άκακα. αποτελούν πόλο έλξης φωτογράφων και επισκεπτών.
Πάντως το σημερινό λιμνόφιδο που βρέθηκε σε προβλήτα στη Λίμνη Τριχωνίδα προκάλεσε ορχικά σοκ σε αρκετούς επισκέπτες που βρίσκονταν στο σημείο αφού το μεγάλο μέγεθος του δεν παρέπεμπε σε ένα άκακο φίδι, όμως όταν ενημερώθηκαν τα πράγματα άλλαξαν. Λιμνόφιδα συναντά κανείς σε πολλές τοπικές ταβέρνες στην Κάτω Mυρτιά και είναι αβλαβή αλλά δυστυχώς οι αρμόδιοι τόσα χρόνια δεν ανέλαβαν καμία πρωτοβουλία ενημέρωσης, αφού ακόμη και οι Αγρινιώτες δεν τα γνωρίζουν.
Κι όμως  ένα νερόφιδο είναι η μεγάλη… ατραξιόν της λίμνης Τριχωνίδα και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Κάτω Μυρτιάς. Το τεράστιο νερόφιδο τον οποίο επισκέπτες ονόμασαν Ιάκωβο, είναι πολύ «κοινωνικό» αφού, συχνά-πυκνά, βγαίνει από τη λίμνη σκαρφαλώνει σε κάγκελα και σιδερένιες κολώνες, ενώ δεν διστάζει να «ποζάρει» στον φωτογραφικό φακό των τουριστών.Ο Ιάκωβος είναι γνωστός και αγαπητός…Δείτε τις φωτογραφίες και το Βίντεο του σκηνοθέτη Χρήστου Πετρόπουλου.



agriniosite
google page rank