Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Σωτήρης Προδρομίτης Αντιδήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας: Έπρεπε να ντρέπονται !!!

Σε επιστολή του  ο Αντιδήμαρχος  αναφέρει:
Για άλλη μια φορά ζούμε στιγμές μιας άλλης εποχής. Θέλουν να σαμποτάρουν το γήπεδο της Κατούνας και δεν βγαίνουν ανοιχτά να το πουν. Προσπάθησαν και προσπαθούν με οποιοδήποτε τρόπο να μην γίνει το γήπεδο της Κατούνας, όπως έκαναν παλιότερα και με το ΚΔΑΠ, όπως έκαναν και με το σιντριβάνι. 
Κύριος στόχος τους είναι να χτυπήσουν το Δήμο μας διότι βλέπουν έργα που άλλοι δεν μπόρεσαν να κάνουν ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ. 
Τις μέρες του καύσωνα κάποιος επιτήδειος με σκοπό μόνο και μόνο να ξεραθεί το χόρτο του γηπέδου έκλεινε την κεντρική βάνα νερού με αποτέλεσμα να μην γεμίζουν τα  βυτία και να μην γίνεται ο αυτόματος ποτισμός. Ο υπεύθυνος του Δήμου άνοιγε το νερό και στην συνέχεια μερικοί που δεν θέλουν να δουν καλό στο χωριό μας, παρά μόνο τα δικά τους συμφέροντα, πήγαιναν και το έκλειναν κυρίως τις βραδινές ώρες. 
Σαν μην έφτανε αυτό βγήκαν τα παπαγαλάκια στην πλατεία  και άρχισαν να μιλούν λέγοντας δεν ήταν καλό το χόρτο, δεν ήταν καλό το χώμα, δεν το πρόσεξε ο γεωπόνος και άλλα πολλά.

Εμείς μετά από αυτό κάνουμε μεγάλη προσπάθεια να επαναφέρουμε το χόρτο στους ρυθμούς ανάπτυξης όπως ήταν πριν του κλείνουν το νερό, κάναμε τις λιπάνσεις, και όλες τις απαραίτητες ενέργειες που απαιτούνται με το γεωπόνο  θα  παραδώσουμε το γήπεδο της Κατούνας πανέτοιμο.
Όσοι συστηματικά αρνούνται να κατανοήσουν αυτό το γεγονός και το σαμποτάρουν εις βάρος του χωριού και της νεολαίας μας, ας αναλογιστούν τις ευθύνες τους. 
Η λογική "Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα" που μας οδήγησε εδώ στα δύσκολα τόσα χρόνια, τελείωσε και  τους ενημερώνουμε πως όχι μόνο δεν θα ψοφήσει, αλλά όπως και τα υπόλοιπα καλά που γίνονται στο χωριό μας και τα πολέμησαν από ζήλεια,  θα γίνουν και ακόμα περισσότερα και καλύτερα.
Σύμφωνα με το ανέκδοτο,
“Ήταν δυο γείτονες σ’ ένα χωριό.
Ο ένας απ’ αυτούς λοιπόν όλο παραπονιόταν στον Θεό επειδή ο γείτονας του είχε κατσίκα ενώ αυτός δεν είχε. Και όσο έβλεπε τον γείτονα του να χαίρεται με την κατσίκα του, τόσο και θύμωνε και ζήλευε περισσότερο.
Εμφανίζεται λοιπόν κάποια στιγμή ο Θεός και του λέει…
- Έλα Τάκη μου, πες μου τέκνο μου κι εσύ τι θέλεις. Ότι ευχή έχεις θα σου την εκπληρώσω. Θέλεις κατσίκα, θέλεις πρόβατα, θέλεις χωράφια, τι θέλεις;
Και απαντά ο Τάκης:
- Θέλω να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα μου.”

Αντιδήμαρχος Ακτίου – Βόνιτσας
Σωτήρης Προδρομίτης

google page rank