Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

Ζάκυνθος – Νέες αποκαλύψεις! Η γυναίκα – αιτία του φονικού έσπασε την σιωπή της

– Σύμφωνα με πληροφορίες η κοπέλα μίλησε με λεπτομέρειες στους αστυνομικούς για τα όσα έγιναν το μοιραίο βράδυ
– Μεταξύ άλλων είπε ότι όλα ξεκίνησαν όταν εκείνη έβγαλε μια selfie με το 22χρονο θύμα
– Ένας Σέρβος από δίπλα τον προσέβαλε και ο Αμερικανός απάντησε στην πρόκληση
– Μέσα σε δευτερόλεπτα κατέληξαν έξω από το μαγαζί όπου ομάδα νεαρών σκότωσε στο ξύλο τον 22χρονο
– ΒΙΝΤΕΟ όλα όσα είπε η γυναίκα – κλειδί για τη νύχτα που έγινε το έγκλημα
Μία κοπέλα ήταν απ’ ό,τι φαίνεται η αφορμή, για να ξεκινήσει ο άγριος καβγάς, που οδήγησε στον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου, του 22χρονου Αμερικανού, στο Λαγανά της Ζακύνθου.
Στο βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας και στο οποίο φαίνονται τα όσα έγιναν μέσα στο μπαρ του Λαγανά -από όπου ξεκίνησε ο καβγάς- η κοπέλα φαίνεται να φωτογραφίζεται με το θύμα και τους φίλους του. Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA, η κοπέλα είπε στις αρχές:
«Ένας Σέρβος που διασκέδαζε δίπλα μας, με πλησίασε και μου είπε: Υπάρχουν τόσοι Σέρβοι εδώ στο μπαρ, γιατί μιλάς με έναν μαύρο; Εγώ τον αγνόησα αλλά ο Μπακαρι μίλησε με τον Σέρβο. Δε θυμάμαι τι είπαν. Τότε ο Σέρβος γύρισε και έδωσε ένα χαστούκι στο Μπακάρι, ο οποίος μετά χτύπησε με ένα μπουκάλι μπύρας τον Σέρβο στο κεφάλι».
Και η κοπέλα συνεχίζει: «Βγήκα με τους τρεις Αμερικανούς και μαζί μας 30 άτομα Σέρβων οι οποίοι άρχισαν να χτυπάνε τους Αμερικανούς. Μετά από 5 λεπτά περπάτησα προς το μέρος που έτρεχαν και είδα έναν μελαμψό άνδρα της παρέας μου πεσμένο στο δρόμο, να είναι αναίσθητος και να βγάζει αίμα από τα μάτια και ένας από τους Αμερικανούς δίπλα του να προσπαθεί να τον βοηθήσει».
Μάλιστα, ανάμεσα στα πρόσωπα που φαίνονται στα βίντεο από τη μοιραία νύχτα, να χτυπούν τον 22χρονο, η κοπέλα αναγνωρίζει δύο: «Αναγνωρίζω τον μπάρμαν που φοράει το μπλουζάκι το λεοπάρ και τρέχει και σταματάει τον Αμερικανό ρίχνοντάς τον στο έδαφος. Επίσης, αναγνωρίζω τον φίλο μου τον Α… (32χρονο) που φοράει το μαύρο – λευκό μπλουζάκι και εμπλέκεται στον καβγά».
Στο μεταξύ, δύο από τους προφυλακισμένους νεαρού, «καίει» ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού. «Βλέπω ότι ο μπάρμαν σταματάει τον Αμερικανό, ο οποίος εκείνη τη στιγμή έτρεχε και τον πετάει σπρώχνοντάς τον στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου, μαζί με άλλο άτομο το οποίο δεν γνωρίζω και τον κλωτσάει επανηλειμμένα όσο αυτός είναι πεσμένος στο έδαφος»
Για τον δεύτερο άνδρα αναφέρει, που επίσης δούλευε για εκείνον, ο ιδιοκτήτης του κέντρου λέει: «Αυτός φαίνεται να χτυπάει επανηλειμμένως με τα χέρια του και τα πόδια του τον Αμερικανό, όσο είναι πεσμένο το θύμα στο έδαφος».



Αύριο αναμένεται να απολογηθεί ο τελευταίος από τους συλληφθέντες Σερβικής καταγωγής. Μέχρι στιγμής 6 έχουν προφυλακιστεί ενώ δύο έχουν αφεθεί προσωρινά ελεύθεροι.
ALPHA
google page rank