Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

ΣΗΜΕΡΑ Κυριακή 9/7/2017 αποχαιρετιστήριο του Πάτερ Νεκτάριου Τριάντη σαν εφημέριος του Αγίου Αθανασίου Κατούνας " Είναι πολύ δύσκολο να πεις αντίο σε ανθρώπους που σ’ αγαπάνε"

Είναι πράγματι δύσκολο να πεις αντίο σε τόσους ανθρώπους που σε αγάπησαν, σε τόσους ανθρώπους που πρόσφερες, σε τόσους ανθρώπους που σε στήριξαν στα δύσκολα. 
Ο πάτερ Νεκτάριος Τριάντης αποτελεί παρελθόν για την Κατούνα από ΣΗΜΕΡΑ Κυριακή 9/7/2017, για την Κατούνα που τόσο αγάπησε και προσέφερε πάρα πολλά σ’ αυτή αλλά και γενικότερα στην περιοχή μας. 
Ήταν δικιά του επιθυμία και το σεβόμαστε, όπως επιθυμία του ήταν να ακολουθήσει το δρόμο της εκκλησίας πριν πολλά χρόνια και σταθήκαμε δίπλα του. 
Η Κατούνα πλέον όσο και αν φαίνεται παράξενο χάνει ένα ακόμα οχυρό της, στην δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στην χώρα αλλά και στο χωριό μας. 
Η Κατούνα τον εμπιστεύτηκε, τον πίστεψε και τούδωσε την αγάπη της. Η Κατούνα του έδωσε τον σεβασμό, κάτι που έχει ανάγκη ένας κληρικός για να συνεχίσει.  Η Κατούνα του έδωσε ότι χρειάζεται για να συνεχίσει στο δρόμο του Θεού. 
Ο Άγιος Αθανάσιος υπήρξε αρκετά τυχερός με τόσους πολλούς ιερείς που πέρασαν από εδώ. Ο καθένας άφησε μια ιστορία πίσω του. Όλοι γνωρίζετε πόσο πολύ αγαπήθηκαν από την κοινωνία μας, μη ξεχνώντας τα νεότερα χρόνια τους κτήτορες πάτερ Αθανάσιο Κουτιβή και πάτερ Παντελή Φίλιππα αλλά και αργότερα τον πάτερ Απόστολο Μπλέτσα, όλους αυτούς που είχε  σαν δασκάλους αλλά και καλό παράδειγμα ο αγαπητός σε όλους μας Πάτερ Νεκτάριος Τριάντης
Ο πάτερ Νεκτάριος από την μέρα που πρωτολειτούργησε στον Άγιο Αθανάσιο Κατούνας μέχρι σήμερα,  έδωσε πάρα πολλά που χρειάζονται σελίδες ολόκληρες για να τα αναφέρουμε αν και δεν χρειάζεται γιατί η Κατούνα στις μέρες του πρωτοστάτησε σε επίπεδο Εκκλησίας, και ήταν ο καλός μας πρέσβης σε όλη την Ελλάδα.  Δεν στάθηκε μόνο σαν Ιερέας, αλλά σαν Πατέρας της εκκλησίας μας, συνεργάσιμος με όλους αλλά και γεφυροποιός στα διάφορα προβλήματα του χωριού μας. 
Και όπως όλα δείχνουν η εκκλησία μας, τον έχει για να προσφέρει ακόμα περισσότερα και όχι μόνο σε τοπικό επίπεδο, οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως μετατίθεται στην Αγία Τριάδα Αγρινίου.
Ο Αρχιμανδρίτης πάτερ Νεκτάριος δεν έβγαλε ανακοινώσεις αλλά λάβαμε πρωτοβουλία μόνοι μας να σας ενημερώσουμε την τελευταία στιγμή.
Του ευχόμαστε τα καλύτερα, ελπίζοντας να υπάρξει και αντάξιος αντικαταστάτης του στην Κατούνα.  
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΥΤΙΒΗΣ 

google page rank