Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

Σε τεντωμένο σχοινί η συνέχιση της λειτουργίας του KATOUNA NEWS

Συνεχίζονται οι διαφορετικές απόψεις μεταξύ Βαγγέλη Kουτιβή  του ιδρυτή και δημιουργού και κύριου αρθρογράφου του katouna News και των συνεργατών και διαχειριστών του. Οι δυο πλευρές έχουν διαφορετικές απόψεις όσον αφορά την ύλη του blog αλλά κυριότερα το άνοιγμα των ανωνύμων σχολίων του katouna News. 
O Βαγγέλης Κουτιβής υποστηρίζει το blog να συνεχίσει όπως είναι, χωρίς να ανοιχτούν τα ανώνυμα σχόλια κάτι που η άλλη πλευρά το θέλει οπωσδήποτε. 
Επίσης όσον αφορά την ύλη ο ιδρυτής Βαγγέλης Κουτιβής υποστηρίζει πρέπει να μείνει όπως είναι και να δώσει  περισσότερο βάση στην ανάδειξη της περιοχής μας, σε ιστορικά, πολιτιστικά, εκκλησιαστικά και αθλητικά  γεγονότα  χωρίς ειδήσεις (αστυνομικές) για μικροπράγματα, αναδημοσιεύσεις τις καθημερινότητας που δεν προσφέρουν τίποτα στον αναγνώστη και μεώσει των αναρτήσεων σε πολιτικά θέματα. Αλλά να αρθρογραφούμε μόνοι μας και με το όνομα μας από κάτω και υπεύθυνα.  
Τα υπόλοιπα παιδιά θέλουν το αντίθετο, όλα να ανεβαίνουν, ότι γίνεται στην καθημερινότητα χωρίς να παρουσιάζεται το όνομα και η πηγή, επειδή υπάρχει το δημοσιογραφικό απόρρητο.   
Αξίζει να σημειώσουμε πως στο δεύτερο πρόβλημα που παρουσιάζεται βρίσκεται κοινή φόρμουλα, αλλά στο πρώτο ο ιδρυτής του katouna News επιμένει στην άποψη του με τα ανώνυμα και δεν κάνει πίσω με τίποτα, έστω και αν επέλθει η ρήξη στο blog η αλλιώς το κατεβάζει, η το αφήνει όπως είναι χωρίς να ανεβάζει τίποτα και στην καλύτερη περίπτωση θα το συνεχίσει μόνος του εφόσον οι συνεργάτες που προσφέρουν και αυτοί πάρα πολλά αποχωρήσουν.
Οι άλλες αντιθέσεις έχουν λυθεί   
Όλοι είμαστε μια οικογένεια, μια παρέα που αγαπάμε τον τόπο μας και ελπίζουμε αυτές τις μέρες να βρεθεί μια λογική απόφαση χωρίς ακρότητες.   
Έχουμε χρέος προς το αναγνωστικό μας κοινό να το ενημερώσουμε μην βρεθεί προ εκπλήξεων 
Αυτές τις μέρες όλα θα λάβουν ένα τέλος.
google page rank