Κυριακή 2 Απριλίου 2017

Τι αποφασίσθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε στην Κατούνα χθες 31/3/2017 και ποιες αλλαγές έχουμε στα νομικά πρόσωπα

Συνεδρίασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Ακτίου –Βόνιτσας στην Κατούνα υπό την προεδρία του Γιάννη Κουνέλη.
Αρκετοί κατουνιώτες και συνδημότες  παρακολούθησαν την  συνεδρίαση, μιας και είχε αρκετά θέματα που αφορούσαν την ενότητα της Μεδεώνος.
Κυρίαρχο θέμα για την περιοχή της Μεδεώνος ήταν τα σφαγεία και τα Ιαματικά λουτρά Τρύφου.
Για το θέμα των σφαγείων της Κατούνας ψηφίστηκε να γίνει δημοπρασία υπό όρους που θα αποφασίσει η οικονομική επιτροπή του Δήμου εφόσον εξετάσει και τις προϋποθέσεις το κόστος και τα ωφέλει των δημοτών και του Δήμου.
Ένα άλλο θέμα που συζητήθηκε είναι τα Ιαματικά Λουτρά και όπως αναφέρθηκαν στο συμβούλιο κερδήθηκαν 2 δικαστήρια ενάντια του ιδιώτη, που τα είχε και τα άφησε και θα συνεχιστεί η εκκαθάριση για να πάρουν το δρόμο της λειτουργίας τους.
Ένα άλλο θέμα, ήταν οι αλλαγές στο Κέντρο Μέριμνας και ανάπτυξης του Δήμου όπου: η νέα συνθεσή του είναι:
Πρόεδρος Παντελής Αποστολάκης αντιπρόεδρος αναλαμβάνει στην θέση του Σωτήρη Τραυλού η Αθηνά Βέμη Καρέλου, και μέλη στην θέση της Παναγιώτας Πανταζή ο Κώστας Φραδέλος, στην θέση της Αντωνίου Αντωνάκη Ρουμπίνη και μπήκε η Κρητικού Ευτυχία, παραμένει ο Κουτιβής Ευάγγελος, φεύγει ο Γεροκωστοπουλος Κώστας την θέση του παίρνει ο Σαλοδημήτρης Παναγιώτης ενώ παραμένει η Αφροδίτη Φραγκογιάννη Μπουμπούλη. Ενώ αναπληρωματικοί έρχονται στην θέση του Κουνέλη ο Στούπας,στην θέση του Φραδέλου νο Κατσαβριάς παραμένει ο Σώζος και την θέση του Σαλοδημήτρη ο Γούδας.  
Στην Δημοτική Κοινωφελή επιχείρηση φεύγει ο Σωτήρης Προδρομίτης και αναλαμβάνει πρόεδρος η Βαρβάρα Λίτου Σάλιαρη.
Στη Τουριστική – Επενδυτική  Δημοτική Ανώνυμη  Εταιρεία αναλαμβάνει ο Τραυλός Σωτήριος στην Θέση της Βαρβάρας Λίτου.
Όσον αφορά το νερό της Κατούνας ισχύει η απόφαση που πήρε ο Δήμος περίπου 40 ευρώ το χρόνο. Μην ξεχνάμε η προεκλογική απόφαση της σημερινής αντιπολίτευσης τότε που ήταν διοίκηση ήταν περίπου στα 110 € το χρόνο όπως είπε ο Δήμαρχος Γιώργος Αποστολάκης στο συμβούλιο.

Συζητήθηκαν και άλλα πολλά θέματα και μερικά από αυτά αναβλήθηκαν για το επόμενο επειδή είχε περάσει ή ώρα. 
google page rank