Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Νέο κύμα παραιτήσεων στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας – Ραγδαίες εξελίξεις!

Nέο κύμα παραιτήσεων στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας, δέκα μόλις ημέρες μετά την σύσταση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου και την παραίτηση του τότε Προέδρου Δημήτρη Ραυτογιάννη. Σύμφωνα με πληροφορίες του sinidisi.gr κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. την περασμένη Παρασκευή, την παραίτησή του από την θέση του ταμία αλλά και του απλού μέλους υπέβαλε ο Ευάγγελος Ντούπης μετά την απόρριψη πρότασής του για έκτακτη σύγκληση Γενικής Συνέλευσης! 

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας Αντώνης Κωστάκης ερωτηθείς από το sinidisi.gr για την εξέλιξη αυτή, απάντησε ότι «δεν ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση, από την στιγμή που σε περίπου ένα μήνα είναι προγραμματισμένη η τακτική συνέλευση. Αυτό προβλέπεται από το καταστατικό μας». Η θέση του παραιτηθέντα Βαγγέλη Ντούπη προτάθηκε στον Βασίλη Σβίγγο, ο οποίος αναμένεται να απαντήσει αύριο. 
Οι εξελίξεις πάντως στους κόλπους των τοπικών συνδικαλιστών είναι ραγδαίες και το μόνο σίγουρο είναι ότι κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ποια θα είναι η συνέχεια…

Νίκος Αγγελόπουλος
sinidisi
google page rank