Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Δήμαρχος Αγρινίου: Στόχος η βελτίωση της αποτελεσματικότητας των Υπηρεσιών του Δήμου

Ανακοινώθηκαν σήμερα οι αντιδήμαρχοι Αγρινίου. Πλέον θα είναι εννέα (από οκτώ) με νέα πρόσωπα τους Σπύρο Αδάμη, Γιάννη Φαρμάκη και Μαρία Σαλμά. Αποχωρούν οι Γιώργος Μελιάδης και Ανδρέας Καλαμπαλίκης.
Παραμένουν αντιδήμαρχοι οι Νίκος Γκρίζης, Κώστας Καλαντζής, Μαρία Παπαγεωργίου, Θύμιος Γρίβας, Χρήστος Γκούντας και Όλγα Πιστιώλη- Σαλακίδου.
Καταγράφεται ωστόσο και ανακατανομή αρμοδιοτήτων.

Αμέσως μετά τον ορισμό των Αντιδημάρχων ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου δήλωσε : «Στόχος της παρούσας Δημοτικής Αρχής ήταν και παραμένει η βελτίωση της αποτελεσματικότητας και αποδοτικότητας των Υπηρεσιών του Δήμου προς όφελος των δημοτών. Για να το επιτύχουμε αξιοποιήσαμε όλο το ανθρώπινο δυναμικό με μοναδικό κριτήριο την αξιοκρατία και τη δυνατότητα παραγωγής έργου. Με καθημερινό αγώνα, με ουσιαστική δουλειά, αλλά και πνεύμα συνεργασίας, καταφέραμε να είμαστε αποτελεσματικοί.
Συνεχίζουμε την προσπάθεια γνωρίζοντας ότι το στοίχημα της αξιοπιστίας, της χρηστής διοίκησης, του νοικοκυρέματος, της συστηματικής δουλειάς είναι καθημερινό.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους απερχόμενους συνεργάτες μου που προσέφεραν στους συμπολίτες μας και τίμησαν την εντολή που λάβαμε. Εύχομαι στους νέους Αντιδημάρχους καλή επιτυχία στο έργο τους. Η δεύτερη φάση της θητείας μας είναι κρίσιμη και καθοριστική. Οι πολίτες θα μας κρίνουν στο πεδίο της ενότητας, της συνέπειας και της αποφασιστικότητας. Καλή δύναμη σε όλους».

agrinionews
google page rank