Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

Μήνυμα του Δημάρχου Ακτίου – Βόνιτσας Γεωργίου Αποστολάκη για την επέτειο της 25ης Μαρτίου

Η 25η Μαρτίου 1821 αποτελεί διαρκές ορόσημο στην πορεία του Ελληνισμού, η γενιά του ‘21 εξασφάλισε σε όλους μας την Ανεξαρτησία και την Ελευθερία που πρέπει καθημερινά να τις διαφυλάττουμε.  Χριστιανισμός και Ελληνισμός συνεορτάζουν, η ημέρα αυτή έχει διπλή σημασία για τον Ελληνισμό, είναι θρησκευτική και Εθνική. 
Η αυτοθυσία και ο ηρωισμός των προγόνων μας ας γίνει παράδειγμα για εμάς για να αγωνιστούμε ενάντια στα προβλήματα και στις δυσκολίες της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης των καιρών που ζούμε. Η μέρα αυτή μας δείχνει τον δρόμο, όλοι μαζί, με ομοψυχία και Εθνική Συνεννόηση πρέπει έμπρακτα να παλέψουμε για να επιστρέψει η πραγματική ελπίδα για όλους. 
Αξίζει να τιμούμε, να θυμόμαστε και να παραδειγματιζόμαστε κάθε μέρα στην ζωή μας, τον  άδολο πατριωτισμό και τον απαράμιλλο ηρωϊσμό των αγωνιστών του 1821
Ας μάθουμε την τοπική Ιστορία στα παιδιά μας, ας ανατρέξουμε στο παρελθόν που ήταν γεμάτο από πραγματικούς ήρωες σ’ αυτόν τον Μεγάλο Αγώνα της Ανεξαρτησίας, για την ελευθερία του ΄Εθνους. 
Χρόνια πολλά στον απανταχού Ελληνισμό  

google page rank