Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

“Βράζει” η Πάλαιρος με Χουλιάρα

Με τις αποφάσεις του διαιτητή και των δύο βοηθών(Χουλιάρα, Ντόμαρη, Ζώτο) του ημιτελικού, τα έχουν οι διοικούντες της Παλαίρου, καθώς σύμφωνα με κύκλους της διοίκησης αισθάνονται αδικημένοι και τους στέρησαν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος στο τελικό της διοργάνωσης.
Οι άνθρωποι της διοίκησης της Παλαίρου βάλουν κατά της ΕΠΣ που δεν έβαλε αξιολογημένο διαιτητή στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ μίλησαν και με ανθρώπους της ΕΠΣ τηλεφωνικά και εξέφρασαν τα παράπονά τους. Επίσης, διαμαρτύρονται και για την διαιτητική τριάδα για συγκεκριμένες φάσεις και δεν αποκλείεται να βγει και ανακοίνωση.
Σύθμφωνα όσα αφήνουν να εννοηθούν, θεωρούν ότι οι διαιτητές με τις αποφάσεις τους έδωσαν off side(Υποστηρίζουν ότι ο παίχτης ήταν πίσω από τη γραμμή του κέντρου), σε τετ α τετ που μπορούσε να έρθει το γκολ.

Υποστηρίζουν ότι η φάση του Μηλιώνη με το οριζόντιο δοκάρι, δεν έπρεπε να συνεχιστεί, καθώς ο παίχτης κάνει χέρι στην αρχή της φάσης.
Επίσης, η φάση από την οποία προήλθε το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων θεωρούν ότι προήλθε από ανύπαρκτο φάουλ.
Τέλος, θεωρούν ότι οι γηπεδούχοι έπρεπε να παίζουν με παίχτη λιγότερο, καθώς παίχτης των γηπεδούχων απόθησε βίαια παίχτη της ομάδας τους
lefkadasportnews
google page rank