Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Άρχισαν οι εργασίες στο γήπεδο Κατούνας ΤΟ ΌΝΕΙΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ

Πρωί πρωί σήμερα ξεκίνησαν οι εργασίες στο γήπεδο Κατούνας πρώτη φορά θα πω μπράβο στο Δήμο μας, μπράβο στον πρόεδρο του χωριού μας και σε όλους όσους συμβάλουν  στην προσπάθεια αυτή. 
Το όνειρο της νεολαίας γίνεται πραγματικότητα μιας και η ιστορική ομάδα του Ξηρομέρου που έχει έτος ίδρυσης το 1949 θα αποκτήσει γήπεδο με φυσικό χόρτο. 
Σε αυτό ακριβώς το γήπεδο σε ένα χωράφι τότε είχε πρωτοξεκινήσει η ομάδα της Κατούνας μετά τον εμφύλιο, σε αυτό ακριβώς το χωράφι γίνεται το στολίδι του χωριού μας. 
ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ ΕΝ ΩΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 
Ο Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας Γιώργος Αποστολάκης με την δημοτική του ομάδα (Στούπα - Καρέλου - Προδρομίτη)είναι αυτός που δεσμεύτηκε προεκλογικά και τήρησε την υπόσχεσή του, για το γήπεδο της Κατούνας, είχαν και άλλοι υποσχεθεί αλλά δεν το κατάφεραν. Μπράβο στον πρόεδρο της ομάδας μας Χρήστο Στραβοκέφαλο και τα μέλη του Δ.Σ., αλλά και στους άλλους προέδρους του συλλόγου μας που πέρασαν και προσπάθησαν και αυτοί.  
ΣΑΚΚΑΣ - ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΡΑΒΟΚΕΦΑΛΟΣ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ 
Μπράβο στον Πρόεδρο του χωριού μας Καφρίτσα Θωμά που συντελεί στην μεγάλη προσπάθεια αυτή σε χαλεπούς καιρούς να κάνει το αδύνατο, δυνατό. 
Μπράβο και ευχαριστούμε εμείς οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές τον φίλο του προέδρου εργολάβο Δημ. Έργων κ. Δημ. Παπαδημητρίου, που συμβάλει εθελοντικά για τον αθλητισμό στην προσπάθεια αυτή. 





ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΥΤΙΒΗΣ 
google page rank