Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΓΛΈΝΤΙ ΣΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ "Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ"

Ο πρώτος ετήσιος χορός που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ακτίου- Βόνιτσας " Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ " έγινε με μεγάλη επιτυχία!! Ένα ωραίο αποτέλεσμα που έγινε με την βοήθεια πολλών. Γι' αυτό και μέσα από αυτή την ανακοίνωση θελω να τους ευχαριστήσω. Ευχαριστώ πολύ τους χορηγούς μας, ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, καταστημάτων και ιδιώτες για τις προσφορές τους με χρηματικά ποσά και δώρα που βοήθησαν έτσι να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση . 
Ευχαριστώ πολύ τους υπέροχους ανθρώπους της Βόνιτσας ,Μοναστηρακίου, Δρυμού, Πλαγιάς, Περατιάς, Παλιαμπέλων, Θυρείου, Παλαίρου, Τρύφου, Κατούνας, Φυτειών, Πρέβεζας, Λευκάδας και Αθήνας, με τη ζωντάνια και με το αμείωτο κέφι τους 'απογείωσαν' την βραδιά.
Ευχαριστώ πολύ τον δήμαρχο Ακτίου-Βόνιτσας κ.Αποστολάκη Γεώργιο,τους αντιδημάρχους κ. Στούπα Θεόδωρο και κα Πανταζή Παναγιώτα, τον πρόεδρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης κ.Αποστολάκη Παντελή, τον πρόεδρο Δημοτικής Ενότητας Βόνιτσας κ.Χασακή Χρήστο και τον Δημοτικό Σύμβουλο κ.Κουνέλη Ιωάννη. Ευχαριστώ πολύ τους Πολιτιστικούς Συλλόγους που παρευρέθηκαν στην εκδήλωσή μας. Ευχαριστώ πολύ την επιχείρηση Sozos in hotel και το προσωπικό για την ωραία συνεργασία μας. Ευχαριστώ πολύ τους υπέροχους μουσικούς μας και ιδιαιτέρως τους φίλους που με στήριξαν, Κώστα Μήτση, Μήτσου Πέτρο , Ζαβιτσάνο Στέλιο και Αρματά Κώστα. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη του συλλόγου μας "Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ " για την προεργασία και την όλη προετοιμασία της εκδήλωσης. Σας ευχαριστώ ολόψυχα και εύχομαι κάθε καλό σε όλους !!
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΙΤΣΗΣ 


ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ:























ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ 
google page rank