Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Την Κυριακή ξεκινάει η κατασκευή του γηπέδου Κατούνας

Τελικά το  ΧΘΕΣΙΝΟ ΜΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ  για την κατασκευή χλοοτάπητα του γηπέδου της Κατούνας επιβεβαιώθηκε όταν έφθασαν τα πρώτα μηχανήματα στην Κατούνα και ενημερωθήκαμε πως είναι για την κατασκευή του γηπέδου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του katouna News oλα παίρνουν το δρόμο τους αφού υπάρχει καλή θέληση και την Κυριακή κατόπιν αποφάσεως του Δημάρχου  Γιώργου Αποστολάκη (ήταν προεκλογική του δέσμευση προς την νεολαία της Κατούνας) σε συνεργασία με τον πρόεδρο της ομάδας Στραβοκέφαλο Χρήστο και του Δ.Σ. της ομάδας όπως και με τους:  Στούπα Θεόδωρο (Αντιδήμαρχο), τους δημοτικούς συμβούλους Προδρομίτη Σωτήρη και Αθηνά Καρέλου και τον πρόεδρο της Κατούνας Θωμά Καφρίτσα  να ξεκινήσουν οι εργασίες.
Σπουδαίο ρόλο στις εργασίες που θα γίνουν έπαιξε ο πρόεδρος του χωριού Καφρίτσας Θωμάς με την συνεργασία που είχε με την Δημοτική Αρχή, την ομάδα, αλλά και με τον φίλο του εργολάβο Δημ. Έργων κ. Δημ. Παπαδημητρίου, εκπρόσωπο μεγάλων τεχνικών εταιριών που δραστηριοποιούνται στα μεγάλα έργα που γίνονται στην Ελλάδα που θα συμβάλει εθελοντικά για τον αθλητισμό στην προσπάθεια αυτή.
Το όνειρο πολλών ετών φαίνεται πως θα πραγματοποιηθεί αυτές τις μέρες.

Oψόμεθα .....
google page rank