Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Πέρασε κατά πλειοψηφία ο Προϋπολογισμός του Δήμου Ξηρομέρου 2017

Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία (14-9) ο Προϋπολογισμός του 2017 που ήρθε για δεύτερη φορά στο Δημοτικό Συμβούλιο, αφού η εγγραφή σε αυτόν του δανείου , χωρίς να έχει υπογραφεί η σχετική σύμβαση, δεν ήταν σωστή και ο Προϋπολογισμός θα ακυρωνόταν.
Ο Αποστόλης Πανταζής ψήφισε ΟΧΙ και ήταν επικριτικός για τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής, επιβεβαιώνοντας παράλληλα της φήμες των τελευταίων ημερών για πολύ κακό κλίμα ανάμεσα σ αυτόν και στο Δήμαρχο Ερωτόκριτο Γαλούνη. Πάμε για οριστική ρήξη;; Ο χρόνος θα το δείξει .... 
ΟΧΙ ψήφισε ακόμα ο Αποστόλης Σομπολος, χωρίς όμως να υπάρξουν άλλες "απώλειες" από την πλευρά της συμπολίτευσης,  ενώ η έκπληξη (οι ψίθυροι πάντως και εδώ επιβεβαιώθηκαν) ήρθε από τον Δημοτικό Σύμβουλο  της Αντιπολίτευσης  Ζώη Μητσάνη,  πήρε την θέση του Γιάννη Τριανταφυλλάκη,  που ψήφισε ΝΑΙ.

Κατά τ άλλα σύσσωμη η αντιπολίτευση άσκησε σκληρή κριτική στην Δημοτική Αρχή και στο Δήμαρχο για το πως φτάσαμε μέχρι εδώ που απάντησε κάνοντας αναφορά στα χρέη που παρέλαβε, καθώς και στις οφειλές των δημοτών που "πνίγουν" κυριολεκτικά το Δήμο.
Αναλυτικά η ψηφοφορία είχε ως εξής
ΝΑΙ ΨΗΦΙΣΑΝ 14 ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ  ΚΑΙ ΗΤΑΝ:   Λυμπεράτος Σπυρίδων, Βραχάς Παναγιώτης , Γαζέτας Παναγιώτης , Γεωργούλας Κωνσταντίνος, Γκόλιας Παναγιώτης,  Κακούρης Ηλίας,  Καυμενάκης Σπυρίδων,  Κυριάκος Κωνσταντίνος, Λαϊνάς Κωνσταντίνος, Λιβάνης  Θεόδωρος, Ναούμης Νικόλαος,  Ρετούλης Θωμάς, Τσάρκος Βασίλειος, Μήτσανης Ζωης  

ΟΧΙ ΨΗΦΙΣΑΝ 9 ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ:  Πανταζής Απόστολος,Σόμπολος Απόστολος,Κουμανδράκη – Σαμαρά Κωστούλα, Βελόνας Απόστολος, Καρφής Θωμάς,Κολοβός Χρήστος, Γεωργαλής Ηλίας,Τζαχρήστας Παναγιώτης,Κατσιπάνος Αναστάσιος.
Απουσίαζαν οι: Μουρκούσης Βασίλειος, Ζορμπάς Ιωάννης,Ταμπάκης Ηλίας, και Κομπλίτσης Δημήτριος.
ksiromeritikimatia
google page rank