Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

ΛΕΠΕΝΟΥ: ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΟΠΕΚΕΠΕ!

Κάποιοι λένε ότι  οι έλεγχοι θα βγάλουν «λαβράκια»!
Εδώ και μια εβδομάδα  κλιμάκια του ΟΠΕΚΕΠΕ βρίσκονται στη Λεπενού του Δήμου Αγρινίου, πραγματοποιώντας ενδελεχή έλεγχο στο ζωικό κεφάλαιο ολόκληρης της περιοχής.
Ο έλεγχος έγινε αιφνιδιάστηκα παρότι, σύμφωνα με πληροφορίες του agriniosite.gr, η Ένωση Αγρινίου, προς διευκόλυνση των κτηνοτρόφων και του κλιμακίου, είχε ζητήσει προθεσμία λίγων ημερών προκειμένου να συγκεντρώσουν όλοι τα ζώα τους γιατί επικρατούσαν πολύ κακές καιρικές συνθήκες. Το κλιμάκιο όμως αιφνιδίασε άπαντες, προφανώς  γιατί είχε δεχθεί καταγγελία ότι ο αριθμός των ζώων που έχουν δηλωθεί στην περιοχή είναι ανακριβής.

12.500 ζώα λέγεται ότι έχουν δηλωθεί στην περιοχή και από την ημέρα που ξεκίνησαν οι έλεγχοι οργιάζουν οι φήμες ότι έχουν γίνει παρατυπίες από πλευράς δικαιούχων και ότι οι έλεγχοι θα βγάλουν «λαβράκια»..Κάποιοι άλλοι μιλούν για ενοικιάσεις και αγορές της τελευταίας στιγμής βοοειδών και προσπάθεια παραπλάνησης του κλιμακίου.
Βέβαια όλα αυτά που λέγονται θα πρέπει να αποδειχθούν και στην πράξη και κυρίως αφού ολοκληρωθούν οι έλεγχοι και μας γνωστοποιηθούν  τα αποτελέσματα. Αξίζει όμως να αναφέρουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΟΠΕΚΕΠΕ έχει δεχθεί καταγγελίες από την περιοχή. Θυμίζουμε ότι και τον Φεβρουάριο του 2015  πολυάριθμο κλιμάκιο του ΟΠΕΚΕΠΕ  πραγματοποιήσει ελέγχους στο ζωικό κεφάλαιο στο χωρίο Βασιλόπουλο πάλι μετά από  καταγγελία ότι ο αριθμός των ζώων που έχουν δηλωθεί στην περιοχή είναι ανακριβής.

Ν.Θεοδωροπούλου
google page rank